Skip to main content
Nieuws

Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2019

Dit jaar staat Koelbox4you op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2019. Op deze beurs zijn nieuwe caravans, campers of vouwwagen te vinden. Daarnaast staan er ook verschillende handige oplossingen. Daar passen de koelboxen van Koelbox4you natuurlijk goed bij! De beurs is bijna 60.000 m2 en is daarmee de grootste kampeerbeurs. De beurs vindt plaats van woensdag 9 oktober t/m 13 oktober. Bestel nu de kaarten met korting via  de website van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. U betaalt dan €9,00 in plaats van €14,00.

De stand van Koelbox4you

Koelbox4you staat samen met Kampeerperfect op de kampeer en caravan jaarbeurs in hal 10 bij de standnummers 10.C044 en 10.C052. Er zijn een aantal van onze koelboxen te bewonderen. Dit zijn onder andere koelboxen van Dometic, Mobicool, Nomad en Waeco. De koelboxen specialisten zijn aanwezig om alle vragen over de koelboxen te beantwoorden. Als bedankje voor jouw bezoek op onze stand krijg je van ons een leuke goodiebag mee.

De actie op de beurs

Natuurlijk hebben we ook nagedacht over leuke acties tijdens de beurs, maar ook voor na de beurs.

  • Bestel een koelbox TCX- ACX- en de CFX serie met 10% korting bij onze stand 10.c044 / 10.c052. Deze actie is alleen geldig op 9 tot en met 13 oktober tijdens de Kampeer en Caravan jaarbeurs 2019.
  • Wilt u toch nog even iets langer nadenken over uw aankoop? Dan ontvangt u op de beurs van ons een kortingscode. Met deze kortingcode betaalt u geen verzendkosten. Deze kortingscode is geldig tot 31 december 2019.
  • Daarnaast hebben we ook nog een winactie. Hiervoor schrijft u zich in bij onze stand en misschien wint u wel de Dometic Cool-Ice CI 13.

De Dometic Cool-Ice CI-13

De Dometic Cool Ice-Koelboxen zijn perfect voor iedere gelegenheid waarbij er geen stroom beschikbaar is. Deze koelboxen houden uw ijs bevroren, tot wel tien dagen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het model en de omstandigheden. Daarnaast is de koelbox gemakkelijk mee te nemen met de schouder draagband.  De Dometic Cool-Ice CI-13 is erg handig om mee te nemen op de boot.

 

 

 

 

 

 

 

 

Actievoorwaarden beursacties

Voor de bovengenoemde acties gelden de volgende actievoorwaarden:

– Alleen geldig van woensdag 9 tot en met zondag 13 oktober 2019 tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (v.a. 10:00 uur tot 17:00 uur), tenzij hierboven anders genoemd.
– Om oop Koelbox4you.nl de kortingscode te verzilveren vul je in het winkelwagentje bij het veld “Kortingscode” de volgende code in: Kampeerbeurs2019. Met deze kortingscode betaalt u geen verzendkosten. Deze actie is geldig tot 31 december 2019.
– Er kunnen geen andere artikelen worden gekozen
– Niet inwisselbaar voor geld of voor andere diensten en/of producten
– Deelname aan deze acties is gratis
– Koelbox4you.nl behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden eenzijdig te wijzigen of te beëindigen. In het geval van een wijziging of beëindiging van de actievoorwaarden zal daarvan mededeling worden gedaan op Koelbox4you.nl
– Typefouten zijn voorbehouden

Zien we u op de Kampeer en Caravan jaarbeurs 2019? Onze stand is te vinden in hal 10 bij de standnummers: 10.C044 en 10C052.