Compressor koelboxen

Resultaat 1–12 van de 33 resultaten wordt getoond

Het kopen van de juiste koelbox kan heel moeilijk zijn. Door het vele aanbod en veel verschillende typen en soorten koelbox ziet u misschien door de bomen het bos niet meer. Wij helpen u graag bij het maken van deze keuze.

 • Aanbieding!

  Dometic CoolFun CK 40D hybrid

  Oorspronkelijke prijs was: €369.00.Huidige prijs is: €309.00.
 • Aanbieding!
  vooraanzicht MB40 AC/DC

  Mobicool MB40 AC/DC hybride koelbox

  Oorspronkelijke prijs was: €269.99.Huidige prijs is: €239.00.

De compressor koelbox is een hele populaire koelbox naast de absorptie en de thermo elektrische koelbox. Dit omdat deze koelbox in tegenstelling tot de absorptie en de thermo elektrische koelboxen niet afhankelijk is van de buitentemperatuur.

Wat is een compressor koelbox?

Compressor technologie wordt in bijna elke koelkast gebruikt, identiek hetzelfde zoals deze die in uw keuken staat.

Het koelsysteem bestaat uit een compressor, een verdamper en een condensor. De verdamper bevindt zich binnenin de koelruimte. Die neemt warme lucht weg uit deze ruimte. Hij doet dit door een gas te laten verdampen. De compressor duwt dit gas dan naar de condensor waar het zijn warmte kan afgeven aan de buitenwereld. Op deze manier neemt een compressor motor warmte weg uit uw koelbox.

Kenmerkend aan de compressor koelbox is dat deze de koelbox super snel op de gewenste temperatuur weet te brengen. De compressor koelbox is niet geruisloos maar wel stiller dan een thermo elektrische koelbox. Deze heeft namelijk geen vin die continue draait. De compressor koelbox is een heel geliefd type vanwege zijn super goede prestaties en vaak is deze koelbox een stuk zuiniger in stroomverbruik. Ook zijn bijna alle compressor koelboxen simpel en handig te bedienen met een display of draaiknop zodat de gewenste temperatuur nauwkeurig kan worden ingesteld. Hierdoor is een compressor koelbox zelfs geschikt om medicijnen mee te vervoeren!

De compressor koelbox draait op zowel 230V als op 12V en 24V. Ideaal dus om mee te nemen in de auto of de vrachtwagen en/of camper. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming kan er geswitcht worden naar 230V en voilà uw koelbox is geïnstalleerd. Nu kan het echte genieten beginnen.

Voordelen compressor koelbox:

– Koelt super snel en heel snel op de gewenste temperatuur
– niet afhankelijk van de buitentemperatuur
– gunstig energieverbruik

Nadelen compressor koelbox

– De compressor slaat af en toe aan om de koelbox weer op temperatuur te brengen, dit kan als storend worden ervaren met slapen

Een compressor koelbox kopen bij Koelbox4you

Wilt u compressor koelbox aanschaffen? U kunt deze heel eenvoudig bestellen via onze webshop, en mits voorradig en voor 15.00 uur ’s middags besteld is de volgende dag in huis!
Mocht u er na bovenstaand verhaal nog niet helemaal uit zijn? Kom langs bij Koelbox4you in Montfoort! Met meer dan 10 jaar ervaring voorzien wij u graag van een goed advies en met bijna alle type koelboxen uit voorraad leverbaar, kunt de gewenste koelbox meteen mee naar huis nemen.