Passieve koelboxen

Resultaat 1–12 van de 61 resultaten wordt getoond

Een passieve koelbox is een erg populaire soort koelbox. Voor een passieve koelbox is er geen stroomvoorziening nodig. Dit komt onder andere door de goed geïsoleerde behuizing. Daarnaast zorgen koelelementen of ijsblokjes ervoor dat uw producten voor een langere tijd gekoeld blijven. Kortom, de passieve koelbox is een handige keuze voor een dagje weg. De vernieuwde passieve koelboxen zijn uit te breiden met diverse accessoires. Bekijk in deze categorie de diverse passieve koelboxen.

 • Aanbieding!

  Dometic Cool-ice WCI 22 koelbox

  Oorspronkelijke prijs was: €135.99.Huidige prijs is: €85.00.
 • Aanbieding!

  Dometic Cool-ice WCI 13 koelbox

  Oorspronkelijke prijs was: €99.99.Huidige prijs is: €69.00.
 • Aanbieding!

  Dometic Cool-ice CI 110 koelbox

  Oorspronkelijke prijs was: €429.99.Huidige prijs is: €389.00.

Soorten passieve koelboxen

Denkt u erover om een passieve koeling te kopen? Bekijk dan eens de varianten die verkrijgbaar zijn in het assortiment van Koelbox4you.  De koelboxen verschillen van kleur en materiaal. Veelvoorkomende kleuren zijn grijs of groen, maar er zijn opvallende kleuren zoals mango geel of rood. Als laatste is er nog het verschil in grootte.

Accessoires voor passieve koelboxen

Voor de passieve koelboxen zijn er diverse accessoires verkrijgbaar. Dit zijn onder andere de bekerhouders of flessenopener. Een andere handige accessoire is een koelboxstandaard. Deze standaard plaats je onder de koelbox waardoor deze stabiel en hoger staat. Hierdoor is het eenvoudiger om de spullen uit de koelbox te pakken. Koelboxhouders hebben verstelbare voeten waardoor ze eenvoudig waterpas te plaatsen zijn.

Hoe werkt een passieve koelbox?

Een passieve koelbox werkt zonder elektriciteit of gas. Hierdoor zijn ze gemakkelijk mee te nemen. Ondanks dat ze niet op elektriciteit werken, houden ze eten en drinken voor een langere tijd koud. Vaak staat er per koelbox bij voor hoeveel uur de koelbox kan koelen.

Eten en drinken blijven voor een langere tijd koud. Dit komt doordat een passieve koelbox geïsoleerde wanden heeft. Door middel van ijsblokjes of koelelementen zorgt u ervoor dat de koelbox extra lang koud blijft.

Vragen over de passieve koelboxen?

Wilt u graag meer weten over de passieve koelboxen uit het assortiment? Welke koelbox het meest geschikt is voor een dagje weg of wanneer u gaat vissen. De specialisten van Koelbox4you adviseren u graag over de diverse modellen. Verstuur een e-mail naar info@koelbox4you.nl of neem telefonisch contact op via:0348-474116. Bent u toch op zoek naar een koelbox die voor een langere tijd koelt dan een passieve koelbox? Bekijk dan eens de elektrische koelboxen.