Caravan koelkasten

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Gaat u regelmatig naar de camping om lekker te ontsnappen aan de sleur of de drukte van het alledaagse leven? Dan volstaat een simpele koelbox natuurlijk niet – een degelijke caravan koelkast maakt uw leven een stuk comfortabeler! Het uitgebreide aanbod caravan koelkasten van Koelbox4You speelt moeiteloos in op de veeleisende behoeften van de moderne kampeerder. Ontdek het aanbod online of bezoek onze showroom; we laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Ons assortiment caravan koelkasten

Het maakt niet uit of u nu de voorkeur geeft aan een caravan koelkast die zo luxe en compleet is als de koelkast die u thuis heeft staan, of aan een compact model dat gemakkelijk te verplaatsen is; bij Koelbox4You hebben we ongetwijfeld wat u zoekt! Met absorptie koelkasten en compressor koelkasten van onder andere Dometic en Mobicool in verschillende soorten en maten hebben wij voor iedereen de ideale reisgenoot in het assortiment. Met de filteropties kunt u het aanbod verfijnen op bijvoorbeeld koeltechniek, mogelijkheden, aansluitingen, bruto inhoud en/of gewicht. Zo kunt u snel en eenvoudig de ideale koelkast voor uw caravan vinden.

Heeft u een inbouw koelkast in de caravan die kapot is of simpelweg zijn beste tijd heeft gehad? Stuur ons even een mailtje met het merk en typenummer – wij zoeken graag een passend vervangend model voor u.

 

Caravan koelkast kopen

Een nieuwe caravan koelkast kopen doet u bij Koelbox4You heel gemakkelijk online. Maar als u behoefte heeft aan persoonlijk advies of het simpelweg prettig vindt om onze caravan koelkasten eerst ‘in het echt’ te bekijken, dan bent u van harte welkom bij onze showroom in Montfoort. Indien u op het moment niet in de gelegenheid bent om ons te bezoeken kunt u natuurlijk ook even contact met ons opnemen als u vragen heeft. We helpen u graag verder!