Gas koelboxen

Toont alle 3 resultaten

Bent u op zoek naar een koelbox die werkt op gas? Dan komt u automatisch uit bij de absorptie koelboxen. Dit soort koelboxen werken zowel op 12 volt, 230 volt en op gas. Met dit type koelboxen is het mogelijk om de producten op ieder moment koel te houden. Bekijk de verschillende soorten gas koelboxen hier.

Soorten gas koelboxen

De koelboxen op gas zijn ook wel de absorptie koelboxen. Deze unieke koelboxen werken op 12 volt, 230 volt of op gas. Hierdoor is dit type koelboxen overal te gebruiken. Afhankelijk van het type koelbox koelt deze tot 20 of tot 30 graden onder de omgevingstemperatuur. Een voordeel van een absorptiekoelbox is dat deze geheel stil werkt. Dit is natuurlijk wel gemakkelijk voor op de camping, zodat u niet wakker blijft van het geluid van de koelbox.

Hoe werkt een koelbox op gas?

De gasflessen die geschikt zijn voor gas koelboxen bestaan uit propaan en butaan. Voor de meeste modellen is er een gasfles nodig welke aan te sluiten is met een gasdrukregelaar set.  Er zijn ook koelboxen die werken op een gaspatroon. Dit gaspatroon is dan in de koelbox te plaatsen. Een koelbox op gas is overal te gebruiken, dus ook wanneer er geen andere stroomvoorziening is. Ga je weer verder rijden naar de vakantiebestemming? Dan sluit je de koelbox aan op de 12 volt aansluiting van de auto. Wanneer je op de vakantiebestemming aangekomen bent en er is een 230 volt aansluiting, dan werkt de koelbox ook op deze stroomvoorziening.

Advies over koelbox op gas

Zit u er aan te denken om een koelbox op gas te kopen? Dan heeft u de keuze uit verschillende soorten koelboxen. Als u graag wat meer advies wil over de producten, dan is het mogelijk om contact op te nemen met de koelbox specialisten. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Koelbox4you. Telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0348-474116. Daarnaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@koelbox4you.nl. Op zoek naar een koelbox die kan koelen én kan vriezen? Bekijk dan eens de compressor koelboxen.