Dé koelboxen specialist van Nederland en België

Melkkoeler MyFridge

Geniet u altijd zo van heerlijke koffie in een restaurant of café? En wilt u ook een heerlijke Cappuccino, Caffè Latte of Latte Macchiate thuis kunnen maken? Met een MyFridge melkkoeler van Waeco kunt u genieten van een lekkere koffie in huis of op kantoor.

Waarom een MyFridge melkkoeler?

Goede koffiezetapparaten hebben tegenwoordig overal hun intrede gemaakt. Met één druk op de knop wordt direct het gewenste resultaat geleverd. Alleen voor vele soorten koffie is melk nodig. De koeling van melk is vaak minder goed. De MyFridge melkkoeler van Waeco lost dit voor u op. Waeco heeft een speciale melkkoeler ontwikkeld. Deze melkkoeler is:

  • Is goedkoop
  • Heeft een groot prestatievermogen
  • Is inzetbaar voor zowel privé als industrieel professioneel gebruik
  • Is perfect op het design van gangbare koffieautomaten afgestemd
Melkkoeler bij Koelbox4you.nl

Koelbox4you.nl biedt drie verschillende soorten melkkoelers aan:

Bent u op zoek naar een melkkoeler voor thuis? Dan is de halve liter melkkoeler van WAECO geschikt. Of wilt u een melkkoeler om lekkere koffie te geven aan klanten op kantoor? Kies dan voor de melkkoeler voor 1 liter. De 5 liter melkkoeler wordt veel in koffiebars en andere horecagelegenheden gebruikt.

Kijk ook eens bij onze partners

Stel uw vraag over dit product.

Betaalmethodes

Als u producten besteld bij Koelbox4you, kunt u deze op meerdere manieren afrekenen:

Betaling via iDeal:

De meest snelle manier van afrekenen.
Direct nadat uw bestelling is afgehandeld wordt u doorverwezen naar een iDeal scherm waar de betaling kunt afronden. Betalingen via iDeal zijn mogelijk met alle Nederlandse banken.

Vooruitbetaling:

U kunt ook kiezen voor de optie “Vooruitbetaling”. Wij ontvangen uw bestelling dan, en zullen deze verwerken tot een factuur. Aan de hand van deze factuur kunt u een bankoverschrijving doen naar ons rekeningnummer dat op de factuur staat vermeldt. Deze optie is voornamelijk geschikt voor klanten uit België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.