Skip to main content
search
0
Nieuws

Medicatie koeling

By 25 april 2018februari 19th, 2021No Comments

De oplossing voor medicatie koeling tijdens uw vakantie!

Het vervoeren van dergelijke medicijnen is voor veel mensen een hele opgave en belemmerd bij het reizen. Er bestaan maar weinig oplossingen om met bepaalde medicatie zonder toegang van stroom ver te reizen of een dagje weg te gaan. Sinds kort hebben wij een nieuwe lijn koelboxen van het merk Nomad in ons assortiment. Deze koelboxen kunnen er wellicht voor zorgen dat u onbezorgd op vakantie kan en uw medicatie koel blijft tot wel 18 uur lang.

Wij bieden bijzondere koeling die speciaal ontworpen is voor het vervoer van medicatie, voeding, dierenvoeding of medicatie voor dieren. Sommige medicatie moet op een bepaalde temperatuur blijven. Doordat deze koelboxen een indicator hebben aan de buitenzijde van de koelbox, kunt u precies zien welke temperatuur het is in de koelbox, zonder deze open te hoeven maken.

De koelboxen zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zo zijn enkele koelboxen zeer geschikt voor het vervoeren van medicijnen in het vliegtuig omdat er geen stroom nodig is om de koelbox op temperatuur te houden.

De meeste koelboxen zijn passieve koelboxen, wat inhoudt dat er geen stroom nodig is om de koelboxen te koelen. Dit biedt uitkomst voor bijvoorbeeld in het vliegtuig. De koelboxen van Nomad zijn uitermate geschikt voor medicatie of voeding voor mens en dier die op een bepaalde temperatuur bewaard moet blijven.

Bekijk hier het hele assortiment medicatie koeling.

Bel ons gerust op 0348-474116 voor meer informatie. Per e-mail zijn we 24 uur per dag bereikbaar en streven we ernaar uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

In onze showroom in Montfoort, hebben wij alle modellen staan zodat u deze kunt bezichtigen. Wij ontvangen u graag op maandag tot en met vrijdag 08.30-18.00 en zaterdag 09.00-15.00.

Wilt u op de hoogte blijven van al ons nieuws, volg ons dan via facebook en instagram

Close Menu