24 volt koelboxen

Resultaat 1–12 van de 26 resultaten wordt getoond

Koelboxen zijn tegenwoordig in vele soorten en maten verkrijgbaar. Wilt u een koelbox die u in de vrachtwagen kunt aansluiten? Of heeft u behoefte aan een model dat (ook) in staat is om te vriezen? Dan heeft u sowieso een 24V koelbox nodig. Dit zijn over het algemeen compressor modellen. Bij Koelbox4You vindt u ongetwijfeld wat u zoekt!

  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!

Wat zijn de voordelen van een 24V koelbox?

De meeste 24V koelboxen zijn doorgaans wat prijziger in aanschaf dan de standaard 12V koelboxen die u bijvoorbeeld in de auto of op de boot aansluit. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een thermo-elektrische koelbox (die bij tropische temperaturen niet in staat is om de inhoud echt ijskoud te houden) zijn koelboxen van 24V echter wél in staat om onafhankelijk van de buitentemperatuur te koelen. Daardoor zijn er behalve 24V koelboxen ook ijsboxen verkrijgbaar; sommige modellen vriezen tot een temperatuur van wel -22°C! Bovendien zijn deze compressor-uitvoeringen bijzonder energiezuinig.

Ons assortiment 24V koelboxen

Als dé koelboxen specialist van Nederland biedt Koelbox4You een uitgebreid assortiment met 24V koelboxen. Wij leveren 24V modellen van onder andere Dometic, Mestic en Mobicool – merken die wat betreft kwaliteit, energiezuinigheid en gebruiksgemak niets te wensen overlaten!

Met behulp van de filteropties kunt u het aanbod verfijnen op onder andere prijs merk, koeltechniek, bruto inhoud en/of gewicht. Zo vindt u gemakkelijk de 24V koelbox die in alle opzichten aan uw wensen en behoeften voldoet.

24V koelbox kopen

Wilt u een 24V koelbox bestellen? Bij Koelbox4You bent u altijd verzekerd van een veilige betaling, een snelle levering en een uitstekende service. Bent u er nog niet helemaal uit welke 12V koelbox voor u de beste keus is? U bent van harte welkom bij onze showroom in Montfoort, waar u ons complete assortiment van dichtbij kunt bekijken. Uiteraard staan onze specialisten u graag bij met een deskundig advies! Voor antwoord op uw vragen kunt u overigens ook contact met ons opnemen.