Skip to main content
Nieuws

Een cadeau voor de feestdagen? Geef een koelbox cadeau!

Op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen? Dan bent u hier op het juiste adres. Wij hebben een nieuwe aanbieding online staan. De Dometic CombiCool RC 2200 EGP is nu in prijs verlaagd.
Daarnaast zijn er verschillende compacte koelboxen verkrijgbaar op de website. Denk hierbij aan de Dometic Cool Ice koelboxen. Voor deze koelboxen zijn er accessoires verkrijgbaar zoals een zitkussen, bekerhouder en flessenopener. Dit zijn handige koelboxen voor het kamperen, op de boot en ideaal als u gaat vissen.

Aanbieding: Dometic CombiCool RC 2200 EGP.

De Dometic CombiCool RC 2200 EGP is een geruisloze absorptie koelbox. De koelbox is aan te sluiten op drie verschillende energiebronnen; gas, 12 volt DC en 230 volt AC. De koelbox is ruim en heeft een inhoud van 41 liter en koelt tot maximaal 33 graden onder de omgevingstemperatuur. De Dometic CombiCool is nu in prijs verlaagd. Van €275,00 voor €259,00. Er zijn nog enkele stuks verkrijgbaar, maar op is op!

Een koelbox als cadeau voor de feestdagen.

In ons assortiment hebben we diverse passieve koelboxen. De Dometic Cool-Ice boxen zijn hier een voorbeeld van. De koelboxen zijn perfect voor als er geen stroom beschikbaar is. Ze houden uw ijs dagenlang bevroren, tot wel tien dagen. Dit is wel afhankelijk van welk model en de omstandigheden. De koelboxen zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en daarom ook ideaal voor op de boot. Daarnaast zijn ze gemakkelijk mee te nemen door de schouder draagband. Tevens is het ook nog mogelijk om uw koelbox te voorzien van diverse accessoires. Denk hierbij aan flesopener, een bekerhouder of een kussen. Drie voorbeelden van de de Dometic Cool-Ice box.

De Dometic Cool-Ice CI-13

De Cool-Ice CI 13 is de meest compacte koelbox in het assortiment van de passieve koelboxen. De koelbox is in de webshop te koop voor €72,00.

De Dometic Cool-Ice CI-22

Daarnaast is er nog de iets grotere variant. De Dometic Cool-Ice CI-22. Ook deze is verkrijgbaar op de webshop en is te koop voor €89,50.

De Dometic Cool-Ice CI-22 Groen

Deze koelbox is hetzelfde als de gewone CI-22, maar dan in de kleur groen. De koelbox is verkrijgbaar in de webshop voor €107,00.

Cadeaubonnen of toch een ander cadeau?

Kunt u geen keuze maken? Het is mogelijk om bij ons een cadeaubon te bestellen. De cadeaubonnen zijn te bestellen via onze website.
Is degene voor wie je een cadeau zoekt een echte wijnliefhebber? Kijk dan eens op: Wijnkoeling4you!