Dometic koelkasten

Resultaat 1–12 van de 53 resultaten wordt getoond

Bent u op zoek naar een nieuwe koelkast voor uw recreatievoertuig? Het merk Dometic maakt naast de koelboxen ook stijlvolle en praktische koelboxen voor uw camper, caravan of boot. Het ruime assortiment koelkasten is verkrijgbaar bij Koelbox4you. Van deze Dometic koelkasten zijn diverse modellen met zeer goede koelprestaties. Dit zijn onder andere de geruisloze absorptie koelkasten die ook op gas werken of de compressor koelkasten met uitstekende koelprestaties welke niet beïnvloed worden door de omgevingstemperatuur. Bestel de Dometic koelkasten eenvoudig online bij Koelbox4you.nl.

Unieke elementen van Dometic koelkasten

Een aantal van de modellen van de Dometic absorptiekoelkasten kan zowel naar links als naar rechts geopend worden. Dit kan zonder dat het scharnier van de deur verplaatst hoeft te worden. Hierdoor zijn de koelkasten gemakkelijk te hopen met de aluminium handgrepen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de koelkast open gaat tijdens het rijden. De deur zit namelijk goed vergrendelt door middel van het 2-punts vergrendelingssysteem.

De Dometic koelkasten voor boten zijn ruimtebesparend en verkrijgbaar in inbouw- of vrijstaande modellen. Voor elke ruimte op de boot is er wel een geschikte koelkast. Er zijn ladekoelkasten van verschillende formaten, bovenladers en vrijstaande koelkasten. Bij de bovenladers maakt u gebruik van de diepte van de koelkast. De vrijstaande koelkasten zijn net zo compleet als thuis.

Voor de Dometic koelkasten zijn er diverse accessoires verkrijgbaar. Dit zijn accessoires om de koelkasten goed te laten werken of om ze nog praktischer in te delen.

Een Dometic koelkast bestellen

Een Dometic koelkast is eenvoudig online te bestellen bij Koelbox4you. Wilt u het product toch even bekijken? Ook dat is mogelijk! In Montfoort heeft Koelbox4you een showroom met de verschillende modellen koelboxen en koelkasten. Heeft u nog een vraag over een artikel? Laat u dan adviseren door één van de specialisten. Heeft u nu een vraag over een Dometic koelkast of ander artikel? Neem de telefonisch contact op via 0348-474116. U kunt uw vraag ook e-mailen naar info@koelbox4you.nl.