Dé koelboxen specialist van Nederland en België

Een mini koelkast aanschaffen voor op uw kantoor?

Altijd al een mini koelkast willen hebben in uw kantoor, auto of camper? Koelbox4you is dealer van het merk Waco dat verschillende soorten mini koelkasten aanbiedt. Een mini koelkast werkt net zo goed als een normale koelkast. Een minikoelkast is alleen kleiner en kan gemakkelijk overal mee naartoe genomen worden. Ook een mini koelkast kunt u in verschillende maten bestellen zoals met een inhoud van:

  • 5
  • 15
  • 18
  • 40

liter.

Afhankelijk van uw wensen bekijken we graag welke mini koelkast daarbij aansluit. Wilt u graag en zilvergrijze mini koelkast? Dan vindt u deze in onze webshop. Naast een mini koelkast kunt u bij ons vele andere producten bestellen. Zo zijn wij specialist op het gebied van koelboxen en ook voor andere producten voor in de auto, camper of boot kunt u bij ons terecht. U kunt hierbij denken aan inbouw koeling, airco systemen en elektronica voor in de auto maar ook producten voor in de keuken zoals een waterkoker en een koffiezetapparaat. Wij hebben zowel een showroom als een webshop, als u wat in onze webshop bestelt komen wij het bij u thuis bezorgen. Meer informatie? Een mini koelkast kopen? Wij staan voor u klaar met advies.

Bekijk ons overzicht van mini koelkasten
Mini koelkast < 50 liter, ideaal voor op kantoor

U wilt graag een mini koelkast in uw auto, caravan of kantoor? Waeco heeft de serie My Fridge ontworpen, een mini koelkast werkt net zo goed als een grote koelkast. Het enige verschil is dat u een mini koelkast overal mee naartoe kan nemen. De mini koelkast is verkrijgbaar in verschillende maten en leverbaar. Zo kunt u kiezen uit een mini koelkast met een inhoud van 5, 15, 18 en 40 liter. De ventilatoren in de mini koelkast werken geruisloos waardoor de mini koelkast een stille werking heeft. De mini koelkast werkt op aansluitingen van 12 en 230 volt, de mini koelkast is dus zowel in de auto als in de caravan of in huis bruikbaar. Wilt u een mini koelkast kopen? Bekijk dan het aanbod van Koelbox4you.nl

koelkast overzicht klik hier

De mini koelkasten zijn zilvergrijs van kleur en zijn verder qua design vrij simpel gehouden. Zo passen ze in ieder interieur. Behalve een mini koelkast kunt u bij ons ook verschillende andere producten vinden. Zo zijn wij specialist op het gebied van koelboxen en ook voor andere producten voor in de auto, camper of boot kunt u bij ons terecht. U kunt hierbij denken aan:

  • inbouw koeling
  • airco systemen
  • elektronica voor in de auto

Maar ook producten voor in de keuken zoals een waterkoker en een koffiezetapparaat. Wij hebben zowel een showroom als een webshop, als u wat in onze webshop bestelt komen wij het bij u thuis bezorgen.

Advies over mini koelkast

U bent van plan een mini koelkast te kopen en u wilt graag een deskundig advies ? Kom langs in onze showroom waar wij voor u klaar staan. Tevens kunt u onze gehele collectie in onze webshop terugvinden waar u uw mini koelkast of andere producten voor in de auto, caravan, camper of boot kunt bestellen. Voor meer informatie over ons en onze producten kunt u contact opnemen met Koelbox 4 You, dé specialist Nederland voor het vinden van een passende mini koelkast.

Thuis, op kantoor, in de auto, de mini koelkast is overal bruikbaar.

Kijk ook eens bij onze partners

Stel uw vraag over dit product.

Betaalmethodes

Als u producten besteld bij Koelbox4you, kunt u deze op meerdere manieren afrekenen:

Betaling via iDeal:

De meest snelle manier van afrekenen.
Direct nadat uw bestelling is afgehandeld wordt u doorverwezen naar een iDeal scherm waar de betaling kunt afronden. Betalingen via iDeal zijn mogelijk met alle Nederlandse banken.

Vooruitbetaling:

U kunt ook kiezen voor de optie “Vooruitbetaling”. Wij ontvangen uw bestelling dan, en zullen deze verwerken tot een factuur. Aan de hand van deze factuur kunt u een bankoverschrijving doen naar ons rekeningnummer dat op de factuur staat vermeldt. Deze optie is voornamelijk geschikt voor klanten uit België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.