Dé koelboxen specialist van Nederland en België

Mobicool verkrijgbaar in klein formaat

Bent u op zoek naar mini koelkasten of koelkasten voor op de camping? Dan is de geruisloosde koelbox van Mobicool de beste oplossing.Koelbox 4 you heeft een speciale koelkast met retro design in klein formaat. De koelkast is op veel plaatsen bruikbaar, aan boord, in de auto, op kantoor, kortom overal waar geen vaste koelkast voorhanden is.

Waarom zou u kiezen voor een Mobicool? De een is enthousiast door het perfecte design, de ander wordt getroffen door de nostalgie van vervlogen tijden. Een Mobicool gaat met u mee waar u deze ook nodig heeft. In de auto, op kantoor of in uw verzameling van topdesign-objecten. Bij een Mobicool zit een unieke draagtas die werkt op 12 of 220 volt. Het ultra moderne thermo-elektrische systeem is in staat te koelen tot 20°C onder de omgevingstemperatuur (max. tot +5°C) of te verwarmen tot 65°C. De Mobicool C40 AC compressor koelbox is de ideale koelbox als u op vakantie gaat in de warmere vakantielanden. Deze koel- en vriesbox is namelijk niet gevoelig voor hoge omgevingstemperaturen en instelbaar tussen +10°C en -15°C. Volledig thermostatisch geregeld. Perfect voor op de camping.

Het koelsysteem is hermetisch gesloten en volledig onderhoudsvrij. Standaard uitgerust met thermostaatregeling op 230 volt, verzonken handvatten, magneetsluiting en afdichtingsrubber in het deksel. Mobicool is ijskoud de beste.

Mobicool, ijskoud de beste!

Kijk ook eens bij onze partners

Mobicool Mobicool Mobicool Mobicool
Stel uw vraag over dit product.

Betaalmethodes

Als u producten besteld bij Koelbox4you, kunt u deze op meerdere manieren afrekenen:

Betaling via iDeal:

De meest snelle manier van afrekenen.
Direct nadat uw bestelling is afgehandeld wordt u doorverwezen naar een iDeal scherm waar de betaling kunt afronden. Betalingen via iDeal zijn mogelijk met alle Nederlandse banken.

Vooruitbetaling:

U kunt ook kiezen voor de optie “Vooruitbetaling”. Wij ontvangen uw bestelling dan, en zullen deze verwerken tot een factuur. Aan de hand van deze factuur kunt u een bankoverschrijving doen naar ons rekeningnummer dat op de factuur staat vermeldt. Deze optie is voornamelijk geschikt voor klanten uit België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.