Bent u op zoek naar mini koelkasten of koelkasten voor op de camping? Dan is de geruisloze koelbox van Mobicool de beste oplossing.Koelbox 4 you heeft een speciale koelkast met retro design in klein formaat. De koelkast is op veel plaatsen bruikbaar, aan boord, in de auto, op kantoor, kortom overal waar geen vaste koelkast voorhanden is.

Waarom zou u kiezen voor een Mobicool? De een is enthousiast door het perfecte design, de ander wordt getroffen door de nostalgie van vervlogen tijden. Een Mobicool gaat met u mee waar u deze ook nodig heeft. In de auto, op kantoor of in uw verzameling van topdesign-objecten. Bij een Mobicool zit een unieke draagtas die werkt op 12 of 220 volt. Het ultra moderne thermo-elektrische systeem is in staat te koelen tot 20°C onder de omgevingstemperatuur (max. tot +5°C) of te verwarmen tot 65°C. De MB40 compressor koelbox is de ideale koelbox als u op vakantie gaat in de warmere vakantielanden. Deze koel- en vriesbox is namelijk niet gevoelig voor hoge omgevingstemperaturen en instelbaar tussen +10°C en -15°C. Volledig thermostatisch geregeld. Perfect voor op de camping.

Het koelsysteem is hermetisch gesloten en volledig onderhoudsvrij. Standaard uitgerust met thermostaatregeling op 230 volt, verzonken handvatten, magneetsluiting en afdichtingsrubber in het deksel. Mobicool is ijskoud de beste.

Mobicool, ijskoud de beste!

Neem direct contact op