Skip to main content

Bij Koelbox4you kunt u ook terecht voor garantie en reparatie van uw aankoop.

Garantie

Wij hanteren twee jaar garantie op al je aankopen bij Koelbox4you.nl. Deze extra garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten die je als consument hebt. De wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De garantie gaat in op de datum van levering.

De garantie op een artikel vervalt wanneer een artikel kapot is gegaan door slijtage, ondeskundig of onjuist gebruik. U kunt alleen aanspraak maken op de garantie indien de aankoopfactuur van het artikel aanwezig is.

Product retour sturen voor garantie

Wilt u het product retour sturen voor garantie of reparatie? Wij kunnen alleen de reparaties in behandeling nemen die voorzien zijn van een reparatieformulier. Denkt u er ook aan om een kopie van de factuur bij te voegen voor garantie. Graag dit retour formulier uitprinten en bijvoegen bij het defecte product.  Zorg er daarnaast voor dat het product (schoon) in een geschikte verpakking wordt aangeleverd. Zodat wij deze veilig kunnen verzenden naar de producent of leverancier. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele transportschade.

Reparatie

Wanneer uw product niet meer onder de garantieregeling valt, is het nog steeds mogelijk om deze via Koelbox4you te laten repareren indien deze defect is. Koelbox4you zal in dit geval optreden als tussenpersoon tussen de particulier en de leverancier. Uiteraard zullen hiervoor wel diagnose- en verzendkosten in rekening worden gebracht. U zult ten alle tijden eerst een prijsopgaaf ontvangen met daarop de kosten van de reparatie, alvorens wordt begonnen met het daadwerkelijk uitvoeren van de reparatie. We vragen u om dit reparatieformulier uit te printen en toe te voegen.

Voor meer vragen of informatie over onze garantie en reparatie service kunt u uiteraard altijd even contact opnemen:

Koelbox4you
Krekenburg 7
3417 MH MONTFOORT
Tel: 0348-474116
Mail: Info@koelbox4you.nl