Bij Koelbox4you kunt u ook terecht voor garantie en reparatie van uw aankoop. Op de door ons geleverde producten bestaat uiteraard een garantie. Dit is de garantie zoals die door de fabrikant (WAECO/Dometic) op zijn artikelen geleverd wordt. De garantietermijn wordt bepaald door de fabrikant en gaat in op de datum van levering. De garantie op een artikel vervalt wanneer een artikel kapot is gegaan door slijtage, ondeskundig of onjuist gebruik.U kunt alleen aanspraak maken op de garantie indien de aankoopfactuur van het artikel aanwezig is.

Als u denkt dat u aanspraak kunt maken op de garantie van een artikel, of u heeft een vraag over de garantie en reparatie mogelijkheden van een artikel, neem dan contact op via telefoonnummer 0348-474116.

Reparatie

Wanneer uw product niet meer onder de garantieregeling valt, is het nog steeds mogelijk om deze via Koelbox4you te laten repareren indien deze defect is. Koelbox4you zal in dit geval optreden als tussenpersoon tussen de particulier en de leverancier. Uiteraard zullen hiervoor wel diagnose- en verzendkosten in rekening worden gebracht. U zult ten alle tijden eerst een prijsopgaaf ontvangen met daarop de kosten van de reparatie, alvorens wordt begonnen met het daadwerkelijk uitvoeren van de reparatie.

Voor meer vragen of informatie over onze garantie en reparatie service kunt u uiteraard altijd even contact opnemen:

Koelbox4you
Krekenburg 7
3417 MH MONTFOORT
Tel: 0348-474116
Mail: [email protected]