Online nieuwe koelboxen bestellen? Dat doet u via de webshop van Koelbox4you. Koelbox4you heeft een webshop laten ontwikkelen waar u een ruim assortiment koelboxen treft en kunt bestellen. Onze producten variëren in prijs, maten en uitvoeringen. Welke variant u ook kiest, ze zijn allemaal van topkwaliteit en gemaakt van duurzaam materiaal waardoor ze lang mee gaan. Er zijn verschillende soorten: thermo elektrische, absorptie en compressor. Alle soorten zijn geschikt voor gebruik in de auto, op de camping of op de boot. Zeker wanneer het in de zomer warm is, is het heerlijk om gekoeld eten en drinken mee te kunnen nemen.

Wilt u graag thermo elektrische koelbox? Thermo elektrische koelboxen zijn van alle soorten degene met de meeste mogelijkheden. Deze thermo elektrische variant heeft een touch screen waarmee u zelf de temperatuur kunt instellen. Thermo elektrische koelboxen onderscheiden zich van de andere soorten doordat zij een functie hebben die de anderen niet hebben. Met thermo elektrische koelboxen kunt u namelijk niet alleen koelen maar ook verwarmen. Als u tijdens een lange rit een maaltijd op wilt warmen is deze koelbox uitermate geschikt. U kunt ook  kiezen voor absorptie koelboxen. Een absorptie koelbox heeft geen verwarmingsmogelijkheid, maar heeft wel een ander groot voordeel. Deze soort werkt namelijk geheel in stilte.

Meer informatie over onze koelboxen? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor u klaar en willen u graag aan het gewenste product helpen.

Neem direct contact op

Koelboxen bestellen? Ideaal waar je ook bent.

Zoekt u een echte koelboxen specialist? Kies voor gemak, comfort, kwaliteit en service en bekijk het aanbod van Koelbox4you. Koelbox4you is gespecialiseerd op het gebied van koelboxen en levert deze in heel Nederland. Wij verkopen verschillende soorten van het merk Dometic. Deze koelboxen zijn van topkwaliteit en gemaakt van duurzaam materiaal. Er zijn verschillende soorten:

  • thermo elektrische koelboxen
  • absorptie koelboxen
  • compressor koelboxen

Een koelbox kunt u overal gebruiken in de auto, op de camping, op de boot, waar u maar wilt. Het is natuurlijk heerlijk om zomers koud drinken bij u te hebben, zeker als u verre afstanden moet rijden en in gebieden waar het erg zonnig is. Benieuwd naar ons aanbod ? Bekijk dan gerust onze webshop.

Bekijk het overzicht

De thermo elektrische boxen die wij leveren zijn van alle soorten degene met de meeste mogelijkheden. Deze variant heeft een touch screen waarmee u zelf de temperatuur kunt instellen. Een thermo elektrische koelbox onderscheiden zich van de anderen doordat zij een functie hebben de rest niet heeft. Met een thermo elektrische koelbox kunt u namelijk niet alleen koelen maar ook verwarmen. Bent u bijvoorbeeld als vrachtwagenchauffeur veel onderweg, dan heeft u ook wel eens trek in een warme maaltijd. Een thermo elektrische koelbox is hiervoor de ideale oplossing.

Absorptie koelboxen hebben geen verwarmingsmogelijkheid, maar hebben wel een ander groot voordeel. Deze soort die wij leveren werken namelijk geheel in stilte. De absorptie koelbox kan overal op aangesloten worden, zowel op gas als op 12 volt en 230 volt aansluitingen. Hierdoor kunt u deze koelbox dus overal gebruiken, zowel in de auto als op de camping. Compressor koelboxen zijn net als de anderen makkelijk overal mee heen te nemen en verkrijgbaar in allerlei soorten en maten bij ons.

Showroom

Kom eens langs in onze showroom waar u niet alleen koelboxen vindt maar ook bijbehorende accessoires. Zo hebben wij ook hoezen die voor nog betere isolatie zorgen en vuil tegenhouden. Voor het monteren van een koelbox in een auto’s hebben wij ook verschillende producten. Wij hebben hiervoor bevestigingskits waarmee u de koelbox vast kunt maken en slides die ervoor zorgen dat u de koelbox gemakkelijk in en uit kunt laden. Voor meer informatie over onze koelboxen en de bijpassende accessoires kunt u contact opnemen met Koelbox4you Montfoort. Wij bieden producten aan van hoge kwaliteit en voor eerlijke prijzen.