Koelboxen

Resultaat 1–12 van de 124 resultaten wordt getoond

Bent u op zoek naar een koelbox voor een ijskoud drankje of om simpelweg uw boodschappen koel te houden? Wanneer u heeft besloten om een koelbox aan te schaffen wilt u graag de juiste keuze maken. Koelbox4you is dé koelboxspecialist van Nederland, met meer dan tien jaar ervaring helpen wij u heel graag een juiste keus te maken.

  • Aanbieding!

    Dometic TropiCool TCX 35 koelbox

    Oorspronkelijke prijs was: €259.99.Huidige prijs is: €229.00.
  • Aanbieding!

    Dometic Cool-ice WCI 22 koelbox

    Oorspronkelijke prijs was: €135.99.Huidige prijs is: €85.00.

Groot assortiment koelboxen bij Koelbox4you

Koelbox4you heeft een zeer ruim assortiment aan koelboxen en koelkasten van diverse merken. Denk aan Dometic, Mobicool en Nomad.
Een koelbox is niet meer weg te denken uit het recreatieleven. Een kampeertocht door de wildernis, een dagje varen op een sloep, een nieuwe koelkast voor in de camper of een mogelijkheid om de net gevangen vissen koel te bewaren.

Koelbox met of zonder stroom

Wij verkopen vele soorten koelboxen op stroom maar ook passieve koelboxen behoren tot de mogelijkheden. De koelboxen op stroom onderscheiden wij in 12V, 24V en 230V. Een 12V aansluiting vindt u veelal in de auto en de boot, maar in de vrachtwagen is alleen een koelbox op 24V mogelijk. De 230V aansluiting is de normale aansluiting die zich bevindt in uw huis of hotelkamer.

Koelen, vriezen, verwarmen: een koelbox die aansluit bij uw wensen

Daarnaast kunt u ook nog een keuze maken in een koelbox die niet alleen kan koelen maar misschien ook wel kan vriezen. Wij verkopen koelboxen die wel tot -22 graden kunnen vriezen! Daarnaast kunnen dezelfde koelboxen naast koelen ook verwarmen. Slaapt u op uw vakantie met uw koelbox in dezelfde ruimte? Koelbox4you verkoopt ook geruisloze koelboxen.

Hulp nodig bij het kiezen van een koelbox?

Door de vele variaties en verschillende types koelboxen kunnen wij ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom voorzien wij u heel graag van een persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op via de e-mail of bel ons op 0348-474116.