Elektrische koelboxen

Toont alle 10 resultaten

Onder de elektrische koelboxen vallen weer verschillende type koelboxen. Elektrische koelboxen werken op 12 volt, 24 volt en 230 volt. De koelboxen werken actief, dus zonder koelelementen. Er zijn drie typen elektrische koelboxen: de thermo-elektrische koelboxen, absorptie koelboxen en compressor koelboxen . Bekijk hier de diverse elektrische koelboxen uit het assortiment van Koelbox4you.

  • Aanbieding!

    Dometic TropiCool TCX 35 koelbox

    Oorspronkelijke prijs was: €259.99.Huidige prijs is: €229.00.

Soorten elektrische koelboxen

De elektrische koelboxen zijn onder te verdelen in drie typen. De thermo- elektrische koelboxen, absorptie koelboxen en compressor koelboxen. Elektrische koelboxen kunnen werken op 12V, 24V en 230V. Een verschil tussen de types is onder andere de inhoud en het gewicht van de koelbox. Een ander verschil is of een elektrische koelbox kan koelen en verwarmen. Sommige modellen koelen tot 20 graden onder de omgevingstemperatuur, andere modellen tot 30 graden.

Thermo elektrische koelboxen

Een thermo elektrische koelbox koelt en verwarmt door middel van een Peltier element. Bij meer stroom zal het Peltier element effectiever werken. Bovedien is een thermo elektrische koelbox ook voorzien van een ventilator. Waardoor de warme lucht uit de koelbox wordt verwijderd, hiermee voorkomt hij overhitting.

Absorptie koelboxen

Absorptie koelboxen werken op 12 volt en 230 volt, maar ook op gas. Verder is het een stil werkende koelbox die op ieder moment te gebruiken is. Deze elektrische koelbox koelt 20 graden tot maximaal 30 graden onder de omgevingstemperatuur.

Compressor koelboxen

Met een compressor koelbox is het mogelijk om te koelen én te vriezen. Dit type koelbox bereikt snel de gewenste temperatuur. Ten opzichte van de andere elektrische koelboxen maakt dit type meer geluid en dus niet geluidloos.

Advies over elektrische koelbox

Zit u er aan te denken om een elektrische koelbox te kopen? Dan heeft u de keuze uit verschillende soorten koelboxen. Als u graag wat meer advies wil over de producten, dan is het mogelijk om contact op te nemen met de koelbox specialisten. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Koelbox4you. Telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0348-474116. Daarnaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@koelbox4you.nl. Op zoek naar een koelbox waar geen stroomvoorziening voor nodig is? Bekijk dan eens de passieve koelboxen.