Dometic ACX3

Toont alle 3 resultaten

De Dometic ACX3 is een innovatieve draagbare koelbox die ontworpen is voor avonturiers die onderweg genieten van vers voedsel en koele drankjes. Met zijn geavanceerde technologieën en gebruiksvriendelijke ontwerp biedt de ACX3 een betrouwbare en efficiënte koelprestatie, waar u ook bent.

Dankzij zijn compacte formaat en lichtgewicht constructie is de ACX3 gemakkelijk te vervoeren, waardoor hij perfect is voor kampeeruitstapjes, roadtrips en boottochten. Met zijn dubbele voedingsopties – zowel 12V DC als 230V AC – kunt u de koelbox aansluiten op uw voertuig of op het elektriciteitsnet, waardoor u maximale flexibiliteit heeft.

De Dometic ACX3 biedt een ruim interieur met verstelbare planken en handige opbergvakken, waardoor u uw voedsel en drankjes georganiseerd kunt houden. Het geavanceerde koelsysteem zorgt ervoor dat uw inhoud op de gewenste temperatuur blijft, zelfs bij hoge buitentemperaturen.

Of u nu op een camping bent, op het strand ontspant of onderweg bent naar uw volgende bestemming, met de Dometic ACX3 blijft uw voedsel fris en uw drankjes lekker gekoeld, zodat u optimaal kunt genieten van uw buitenavonturen.