Wilt u graag een nieuwe absorptie koelbox aanschaffen? Verzekerd zijn van een stille werking? Koop dan een koelbox bij Koelbox4you. Deze koelbox kan overal op aangesloten worden, zowel op gas als op een 12/230 volt aansluiting. Door de verschillende aansluit mogelijkheden kunt u de koelbox zowel in de auto als in de caravan of camper gebruiken. Zo kunt u de koelbox onderweg in de auto gebruiken en hem daarna meenemen voor op de camping. Omdat de koelbox geheel in stilte werkt is deze ideaal voor in de caravan of camper. Zo ligt u snachts niet wakker van het geratel van de koelbox. Als u een koelbox wilt kopen is het verstandig om vooraf goed te oriënteren. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden.

Wij hebben in ons assortiment vier verschillende soorten absorptie koelboxen. Twee van deze koelboxen zijn met een inhoud van 33 liter en de andere twee hebben een inhoud van  41 liter. De temperatuur kunt u instellen van 20 ºC onder de omgevingstemperatuur tot 30 ºC onder de omgevingstemperatuur. Alle soorten van de absorptie koelbox hebben ruimte voor 1,5 liter flessen. Bent u benieuwd naar de verschillen? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies over een koelbox.

Slides zijn verkrijgbaar in lengte en breedte richting en zorgen ervoor dat u de absorptie koelbox makkelijk kunt in- en uitladen. In de showroom in Montfoort kunt u onze ruime collectie absorptie koelboxen en andere artikelen terugvinden. Wij geven u hierbij graag een deskundig advies over welke producten het beste bij u passen. Tevens zijn de producten te bestellen in onze webshop, wij bezorgen in heel Nederland. Voor meer informatie over de absorptie koelbox, een van onze andere producten of onze webshop kunt u vrijblijvend contact opnemen met Koelbox 4 You.

Neem direct contact op

Absorptie koelbox in de buurt van Aalsmeer van topkwaliteit met een stille werking

Droomt u van een goede absorptie koelbox en wilt u deze kopen bij een betrouwbare webwinkel in de buurt van Aalsmeer? Bekijk dan eens het aanbod van Koelbox4you.nl Koelbox4you.nl is dé koelboxen specialist van Aalsmeer en de rest van Nederland. Als u een goede absorptie koelbox zoekt in Aalsmeer en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Een absorptie koelbox kan overal op aangesloten worden, zowel op gas als op een 12/230 volt aansluiting. Door de verschillende aansluit mogelijkheden kunt u de absorptie koelbox zowel in de auto als in de caravan of camper gebruiken. Zo kunt u de absorptie koelbox onderweg in de auto gebruiken en hem daarna meenemen voor op de camping. Omdat de absorptie koelbox geheel in stilte werkt is deze ideaal voor in de caravan of camper. Zo ligt u ‘s nachts niet wakker van het geratel van de koelbox.

Klik hier voor een overzicht met koelboxen

Wij hebben in ons assortiment vier verschillende soorten absorptie koelboxen en leveren deze in Aalsmeer en de rest van Nederland. Twee van deze absorptie koelboxen zijn met een inhoud van 33 liter en de andere twee hebben een inhoud van  41 liter. De temperatuur kunt u instellen van 20 ºC onder de omgevingstemperatuur tot 30 ºC onder de omgevingstemperatuur. Alle soorten van de absorptie koelbox die wij leveren in de buurt van Aalsmeer hebben ruimte voor 1,5 liter flessen. Naast het kopen van een absorptie koelbox kunt u bij ons ook terecht voor verschillende accessoires bij de absorptie koelbox in de buurt van Aalsmeer. Voor het bevestigen van de absorptie koelbox in de auto hebben wij bevestigingskits en slides. Slides zijn verkrijgbaar in lengte en breedte richting en zorgen ervoor dat u de absorptie koelbox makkelijk kunt in- en uitladen.

Collectie absorptie koelbox

In de showroom in Montfoort kunt u onze ruime collectie absorptie koelboxen en andere artikelen terugvinden. Wij geven u hierbij graag een deskundig advies over welke producten het beste bij u passen. Tevens zijn de producten te bestellen in onze webshop, wij bezorgen in heel Nederland. Voor meer informatie over de absorptie koelbox, een van onze andere producten of onze webshop kunt u vrijblijvend contact opnemen met Koelbox 4 You in de buurt van Aalsmeer. Wij voorzien u van:

  • Een groot assortiment koelboxen 
  • De beste merken
  • Eerlijke prijzen
  • Advies
  • Service 

Een absorptie koelbox voor op vakantie koop je bij Koelbox 4 You