Medicatie koelboxen

Toont alle 12 resultaten

Heeft u medicatie die in de koelkast bewaard moet worden, zoals insuline, oogdruppels of oordruppels? Thuis is dat geen probleem, maar als u op reis gaat of er een dagje op uit wilt trekken, heeft u natuurlijk wel een manier nodig om uw medicijnen op de juiste temperatuur te houden. De medicatie koelboxen van Koelbox4you zijn dan ideaal voor u!

Ons assortiment medicatie koelboxen

Koelbox4you biedt een indrukwekkend assortiment met medicatie koelboxen, koeltassen en etuis van onder andere het merk Nomad. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een compacte etui voor dagelijks gebruik of een professionele medicatie koelbox die speciaal is ontworpen voor medisch transport, we hebben het allemaal in huis. Een aantal van de medicatie koelboxen in ons assortiment zijn aan de buitenzijde voorzien van een indicator, zodat u de temperatuur in de gaten kunt houden zonder dat u de koelbox hoeft te openen. Een aantal modellen zijn zelfs uitgerust met een thermometer met alarm, die een waarschuwing afgeeft wanneer de temperatuur te ver oploopt. U kunt het aanbod filteren op onder andere merk, koeltechniek en gewicht. Zo vindt u snel uw ideale medicatie koelbox!

Goed om te weten: u kunt ook losse accessoires voor medicatie koeling bij ons bestellen, waaronder koelelementen en medische dataloggers.

 

Medicatie koelbox kopen

Heeft u uw ideale medicatie koelbox al op het oog, dan kunt u deze direct online bestellen. Vrijwel alle koelboxen in ons aanbod zijn direct uit voorraad leverbaar en worden binnen twee werkdagen bezorgd. Twijfelt u welke medicatie koelbox het beste geschikt is voor u? Neem dan even contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Montfoort. Onze ervaren specialisten kunnen u alles vertellen over de verschillende opties en helpen u graag met een deskundig advies op maat. Indien gewenst kunt u ook bij onze showroom terecht om uw bestelling af te halen.