Skip to main content
Nieuws

Testwinnaar: Dometic Combicool ACX40G koelbox

TESTWINNAAR: DOMETIC COMBICOOL ACX40G KOELBOX

Zoals ieder jaar houdt de ANWB een koelboxen test – zo ook in 2019. De ANWB test 10 verschillende koelkasten in 10 verschillende prijsklassen. Dit jaar was het aan de Gio’Style Shiver 30, de Campingaz Powebox Plus 36L, de Outwell Ecolux 35L, de Campart Helsinki CB8690, de Mestic MHC-40, de Mobicool B40, de Dometic Coolfun CK40D Hybrid, de Dometic Coolfreeze CFX 28, de Campart Stockholm CB8677 en last but not least… De Testwinnaar: de Dometic Combicool ACX40G!

Al met al welverdiend, vinden wij! Bij Koelbox4you loopt de Dometic Combicool ACX40G koelbox ook hard. Met het lekkere weer op komst is deze koelkast de juiste keuze.

De specificaties van deze prijswinnaar? Die leest u hieronder:

  • Werkt op flessengas, 12 volt DC en 230 volt AC: optimale vrijheid!
  • Absoluut geruisloos
  • Robuuste behuizing en aantrekkelijk design
  • Koelt tot max. 30 °C onder de omgevingstemperatuur
  • Elegante aluminium behuizing
  • Drietraps vlamregeling in gasmodus

De Dometic ACX40G Combicool koelbox is geschikt om te koelen. Neemt u de Combicool mee? In uw auto of camper werkt de koelbox op 12 V, thuis of op de camping op 230 V. Bent u in de natuur of aan het picknicken? Dan schakelt u simpelweg over op gas!

Andere modellen uit de test die wij ook verkopen zijn de Mobicool B40 (hybride koelsysteem), Coolfun CK40D Hybrid (Voorzien van een hybride koelsysteem) en de Dometic Coolfreeze CFX28 (met compressorkoeling).

Kom langs in onze showroom om de modellen te bekijken of bestel uw koelbox online, vóór 16:00 besteld = de volgende dag geleverd!