Koelbox omvormers

Toont alle 5 resultaten

Een koelbox omvormer kan een hele handige accessoire voor u zijn. Koelbox4you verkoopt namelijk koelboxen in alle soorten en maten maar ook met verschillende soorten aansluitingen. Niet alle koelboxen hebben zowel een 12V als een 230V aansluiting. Mocht u een koelbox  hebben die u normaal alleen in de auto gebruikt ook op uw vakantieverblijf willen gebruiken op 230V kunt u daar een omvormer voor aanschaffen.

Hoe werkt een omvormer?

Koelbox4you heeft verschillende omvormers in het assortiment geschikt voor thermo elektrische en compressor koelboxen. Zo kunt u een 12V of een 24V koelbox toch op 230V laten werken en andersom. Een omvormer ziet eruit als een soort grote adapter met een ingang en een uitgang. De ene kant gaat in het stopcontact en het snoer van de koelbox gaat in de omvormer en zo simpel is het.

Welk merk omvormer?

Bij Koelbox4you verkopen wij uitsluitend omvormers van het merk Dometic. Dometic is een merk die uitsluitend hoogwaardige kwaliteit nastreeft. Omdat Koelbox4you alleen het beste voor onze klanten wil hebben wij ervoor gekozen om nauw samen te werken met Dometic.

U heeft interesse in een omvormer, hoe verder?

Twijfelt u over welk soort omvormer u nodig heeft? Begrijpelijk, aangezien er vele soorten zijn en het soms moeilijk is om zeker te weten welke precies geschikt is voor u. Gelukkig schieten wij u graag te hulp. Onze collega’s zijn 5 dagen per week bereikbaar per telefoon of per e-mail. Wij hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met koelboxen, koelkasten en accessoires en kunnen u daarom kundig en behulpzaam helpen met de juiste keuze. Weet u welke omvormer u wilt hebben? Dan kunt u deze heel gemakkelijk via de website bestellen of indien voorradig deze ophalen in onze winkel in Montfoort.