Dé koelboxen specialist van Nederland en België

Professionele koeling bij Koelbox4you.nl

Bent u op zoek naar een apparaat voor professionele koeling onderweg, op de camping of op het stand? Koelbox4you.nl is de enige importeur en leverancier in heel Nederland met zo’n groot assortiment professionele koeling waaronder:

  • Koelboxen
  • Koelkasten
  • Koelapparatuur
  • Koeling onderdelen
  • Airco systemen

Al onze professionele koelingapparatuur worden uitvoering getest en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Of het nu gaat om koelboxen of koelkasten, de professionele koeling van Koelbox4you.nl biedt alles wat u op het gebied van koeling verlangt. In de afgelopen jaren zijn wij met onze koelboxen en koelkasten voor professionele koeling uitgegroeid tot een bekend begrip in de omgeving.

Webshop met professionele koeling

Koelbox4you.nl is de meest complete webshop voor al uw koeltechnische apparatuur. Vrijwel alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Bestellingen via internet worden door Post NL bezorgd. Daarnaast kunnen de producten ook direct uit onze showroom afgehaald worden (indien voorradig). Wilt u graag een nieuwe koelbox bestellen voor professionele koeling? Of een nieuwe koelkast nodig voor professionele koeling? Wij bieden een ruim assortiment met verschillende modellen die uitermate geschikt zijn voor professionele koeling.

Onderweg, in de tent en op de boot

Wilt u gekoeld drinken in uw auto? Of gebruikt u een koelbox in uw tent of op uw boot? Wij bieden voor iedere vraag een perfecte oplossing met professionele koeling. Laat u direct inspireren door de vele soorten professionele koeling in onze webshop. Heeft u specifieke vragen over onze professionele koeling? Dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Als dé specialist voor professionele koeling van de omgeving voorzien wij u graag van advies op maat.

Kijk ook eens bij onze partners

Stel uw vraag over dit product.

Betaalmethodes

Als u producten besteld bij Koelbox4you, kunt u deze op meerdere manieren afrekenen:

Betaling via iDeal:

De meest snelle manier van afrekenen.
Direct nadat uw bestelling is afgehandeld wordt u doorverwezen naar een iDeal scherm waar de betaling kunt afronden. Betalingen via iDeal zijn mogelijk met alle Nederlandse banken.

Vooruitbetaling:

U kunt ook kiezen voor de optie “Vooruitbetaling”. Wij ontvangen uw bestelling dan, en zullen deze verwerken tot een factuur. Aan de hand van deze factuur kunt u een bankoverschrijving doen naar ons rekeningnummer dat op de factuur staat vermeldt. Deze optie is voornamelijk geschikt voor klanten uit België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.