Koelbox accessoires

Toont alle 10 resultaten

Wanneer u bij koelbox4you een koelbox koopt heeft u naast de koelbox wellicht ook accessoires nodig. Wij verkopen bijvoorbeeld hele praktische koelboxdragers die uw koelbox van de natte grond omhoog houden. Wij verdelen de koelboxaccessoires graag over de verschillende soorten koelboxen. Voor een koelbox op stroom heeft u namelijk heel andere accessoires beschikbaar dan voor een koelbox zonder stroom.

Koelboxaccessoires voor passieve koelboxen

Onder passieve koelboxen verstaan wij de koelboxen zonder stroom. In ons assortiment vindt u de Cool Ice koelboxen van Dometic. Deze zijn allemaal zonder stroom en worden koel gehouden door middel van koelelementen of ijsblokken. Dit type koelbox wordt veel gebruikt tijdens het vissen wanneer er geen gebruik kan worden gemaakt van een stroomnetwerk. Denk hierbij aan een handige hengelsteun, een bekerhouder, flessenopener, verschillende maten kussens om boven op de koelbox te bevestigen.
Ook verkoopt koelbox4you diverse dividers en manden om de koelbox op te delen in verschillende vakken.

Koelboxaccessoires voor koelboxen op 12/24V

Wanneer u een koelbox op stroom heeft die enkel op 12V of 24V werkt heeft u deze vast aangeschaft omdat u niet of nauwelijks gebruikt maakt van 230V oftewel het normale stopcontact zoals wij die kennen. Soms blijkt het toch handig te zijn om uw koelbox op 230V aan te sluiten. Hiervoor verkopen wij verschillende omvormers speciaal geschikt voor uw Dometic 12/24V koelbox.
Mocht u door welke reden dan ook uw snoer van uw koelbox kwijtgeraakt zijn? Ook deze zijn aan te schaffen bij koelbox4you.

Koelboxaccessoires voor koelboxen op 230V

Uw koelbox op 230V kunt u alleen gebruiken op een normaal stroomnetwerk met een stopcontact. Mocht u uw koelbox ook willen gebruiken in bijvoorbeeld de auto, vrachtwagen of misschien wel op de boot? Dan kunt u bij koelbox4you een omvormer aanschaffen welke dit mogelijk maakt.

Koelboxaccessoires voor compressorkoelboxen

Naast de bekende accessoires zoals stroomkabels, omvormers en koelboxdragers heeft koelbox4you voor de compressorkoelboxen nog extra accessoires.
Denk hierbij aan de Dometic PLB40, een externe accu waarop de koelbox tot wel 48 uur op kan draaien zonder gebruik te maken van een stroomnetwerk. Of een prachtige zwarte hoes om uw koelbox van hoogwaardige kwaliteit mee te beschermen.

Koelboxaccessoires voor koelboxen op gas

De koelboxen op gas hebben hele andere accessoires dan koelboxen op stroom. Om koelboxen op gas te gebruiken heeft u een gasdrukregelaarset nodig om de koelbox te koppelen met de gasfles.
Om te meten hoe vol uw gasfles nog is verkoopt koelbox4you de Dometic Gaschecker, een handige accessoire voor op de camping!

Koelboxaccessoires voor medicatiekoelboxen

Onze koelboxen voor medicijnen te vervoeren zijn zowel met als zonder stroom. De medicatie koelboxen zonder stroom werken door middel van koelelementen, juist tijdens het vervoeren van medicijnen is het essentieel dat deze koelboxen op temperatuur blijven, daarom is een extra set koelelementen aan te raden.