30 liter koelboxen

Resultaat 1–12 van de 26 resultaten wordt getoond

Bent u op zoek naar koelbox met voldoende inhoud voor de kampeervakantie? Dan is een 30 liter koelbox zeker een goede optie. Een groot voordeel van 30 liter koelboxen is dat er een 1,5 fles rechtop in kan staan. Bekijk het aanbod van de 30 liter koelboxen in de online shop van Koelbox4you en bestel vandaag nog een 30 liter koelbox!

 • Aanbieding!

  Dometic TropiCool TCX 35 koelbox

  Oorspronkelijke prijs was: €259.99.Huidige prijs is: €229.00.
 • Aanbieding!
  vooraanzicht MB40 AC/DC

  Mobicool MB40 AC/DC hybride koelbox

  Oorspronkelijke prijs was: €269.99.Huidige prijs is: €239.00.

Ons assortiment 30 liter koelboxen

In het uitgebreide assortiment van Koelbox4you vindt u diverse 30 liter koelboxen. Deze producten zijn uitsluitend van merken die garant staan voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dit zijn onder andere producten van de merken Dometic en Mestic. Kijk ook eens bij de koelboxen hulp, dan vindt u meer informatie welke koelbox voor u geschikt is.

Eigenschappen van een 30 liter koelbox

Met een 30 liter koelbox heeft u genoeg ruimte om diverse producten te koelen. Een 30 liter is zeer geschikt wanneer u gaat kamperen met meer dan twee mensen. Met een 30 liter koelbox heeft u namelijk de mogelijkheid om 1,5 literflessen rechtop in de koelbox te zetten. In een Dometic absorptie koelbox van 30 liter kunt u bijvoorbeeld acht 1,5 liter flessen koelen of maximaal 53 blikjes. Dit formaat is misschien net iets te groot voor in de auto of wanneer u gaat picknicken. Dan is een 20 liter koelbox een betere optie. Natuurlijk zijn er ook nog grotere koelboxen te koop op de website.

Een 30 liter koelbox kopen

Weet u al precies welke 30 liter koelbox u wilt kopen? Dan is het heel eenvoudig om deze online te bestellen bij Koelbox4you. Bij Koelbox4you heeft u een snelle levering en een uitstekende service. Heeft u toch nog een vraag over één van de 30 liter koelboxen. Neem dan gerust contact op met de koelbox specialisten. De specialisten zijn telefonisch bereikbaar op 0348-474116. Wilt u de koelbox toch liever even zien? Laat u dan adviseren door één van de medewerkers in onze showroom in Montfoort.