Dometic airco

Toont alle 2 resultaten

Bent u op zoek naar degelijke camper airco’s of caravan airco’s die niet alleen uitmuntende koelprestaties leveren maar ook nog eens zo zuinig mogelijk omspringen met energie? Dan moet u zeker even een kijkje nemen in het Dometic airco assortiment van Koelbox4You. De airco’s van Dometic hebben al tal van prijzen gewonnen, waaronder de Red Dot Design Award en de Miami Boat Show Innovation Award. Een airco van Dometic is een aanrader voor elk recreatievoertuig!

Ons assortiment Dometic airco’s

Koelbox4You levert een indrukwekkend aanbod met Dometic airco’s die speciaal zijn ontworpen voor toepassingen in recreatievoertuigen. Er zijn verschillende modellen om uit te kiezen. Om te beginnen zijn er de zogeheten onder-de-bank airco’s, welke gemakkelijk onder een bank of in een kast te plaatsen zijn zonder dat ze de aerodynamica van uw voertuig beïnvloeden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse Dometic dakairco’s, welke een bijzonder ruimtebesparende en efficiënte oplossing bieden. Indien u een relatief groot recreatievoertuig heeft, kunt u overwegen om Dometic airco’s als duo te plaatsen. Dit maakt het namelijk mogelijk om aparte klimaatzones te creëren. Elke Dometic airco heeft een doordacht design en is aan grondige tests onderworpen om een optimale betrouwbaarheid en een lange levensduur te garanderen. Bovendien zijn ze stuk voor stuk bijzonder eenvoudig te installeren.

Dometic airco kopen

Een Dometic airco kopen? Dat is zo geregeld via de online shop van Koelbox4You. Bij ons bent u altijd verzekerd van een uitgebreid assortiment en een snelle levering. Komt u ergens niet uit of wilt u het aanbod liever eerst van dichtbij bewonderen? U bent van harte welkom bij onze vestiging in Montfoort. U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen of mailen als u vragen heeft met betrekking tot de airco’s van Dometic. Onze specialisten zijn u tevens graag van dienst met een vakkundig advies op maat!