Camping airco

Toont alle 2 resultaten

Wat ons betreft is er niets zo heerlijk als er samen op uit trekken met de camper. Maar wanneer u dit gedurende de zomermaanden doet, of op vakantie gaat naar een land met een warm klimaat, dan kan de temperatuur in uw recreatievoertuig al snel oplopen. Met als gevolg dat u ’s nachts niet in slaap kunt komen omdat het zo benauwd en plakkerig is. Gelukkig is dit probleem eenvoudig te voorkomen door het installeren van een camper airco.

Ons assortiment camping airco’s

Laat u vooral niet misleiden door onze bedrijfsnaam; Koelbox4You levert namelijk niet alleen koelboxen en koelkasten, maar ook camping airco’s! Deze compacte airconditioning units zijn speciaal ontworpen om in recreatievoertuigen te installeren. We hebben zowel dakairco’s als bankairco’s in het assortiment, van kwalitatief hoogwaardige merken als Dometic. Deze modellen hebben een zeer stille werking. Dat is natuurlijk ideaal als u op de camping verblijft, waar u rekening wilt houden met uw buren. Het mooiste van onze camping airco’s is dat de meeste uitvoeringen veel meer doen dan alleen maar koelen. Veel modellen zijn namelijk ook in staat om de lucht te ontvochtigen of zelfs te verwarmen wanneer u daar behoefte aan heeft. Zo kunt u uw camping airco in het voorjaar of najaar dus ook als bijverwarming gebruiken.

Camping airco kopen

Een camping airco kopen? Bij Koelbox4You doen we er alles aan om dit zo eenvoudig mogelijk voor u te maken. Indien u al een geschikt model heeft uitgezocht, dan kunt u direct online uw bestelling plaatsen. We hebben alle camping airco’s die u in onze webshop ziet op voorraad, waardoor we altijd snel kunnen leveren. Bent u er nog niet uit of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van uw keuze, dan nodigen we u graag uit om langs te komen bij onze showroom in Montfoort. Mocht u momenteel niet in de gelegenheid zijn om ons te bezoeken dan kunt u vanzelfsprekend ook even contact met ons opnemen. We zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken!