Dakairco

Enig resultaat

Niets is zo vervelend als na een heerlijke dag terugkeren in een veel te warme, benauwde camper of caravan. Gelukkig kunt u bij Koelbox4You terecht voor de aanschaf van een dakairco. Hiermee zorgt u ervoor dat u ongeacht de buitentemperatuur kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat. Bekijk het aanbod dakairco’s en ontdek de mogelijkheden!

Wat zijn de voordelen van een dakairco?

Hieronder hebben we een aantal van de belangrijkste voordelen van dakairco’s voor u op een rijtje gezet:

  • Efficiënt: Om te beginnen werkt een dakairco bijzonder efficiënt. Warme lucht stijgt immers altijd op; de dakairco zuigt die dan direct naar buiten. Ondertussen wordt buitenlucht aangezogen, gekoeld en gezuiverd, en vervolgens via een luchtverdeler naar binnen geblazen.
  • Eenvoudig: Een dakairco kan zonder problemen achteraf in uw camper of caravan worden ingebouwd en is eenvoudig te installeren, zonder dat u het risico loopt dat er lekkages ontstaan.
  • Ruimtebesparend: In tegenstelling tot andere soorten caravan airco’s en camper airco’s, hoeft u met een dakairco geen ruimte in uw kasten of banken op te offeren. De meeste dakairco’s in ons assortiment passen perfect in standaard dakluik uitsparingen.

 

Ons assortiment dakairco’s

Als specialist op het gebied van koeling en verwarming biedt Koelbox4You een ruim assortiment met dakairco’s van topmerken zoals Dometic. Hiermee kunt u op een zeer energiezuinige manier uw camper of caravan koelen, verwarmen en/of ontvochtigen. Met behulp van de filteropties aan de linkerzijde van de pagina kunt u het aanbod verfijnen op onder andere prijs en/of gewicht.

 

Dakairco kopen

Bent u inmiddels overtuigd door de voordelen van dakairco’s? Via Koelbox4You bestelt u heel gemakkelijk het ideale exemplaar voor uw camper of caravan. Bent u er nog niet helemaal uit of heeft u vragen? Neem dan even contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Montfoort. We helpen u graag met een deskundig advies op maat!