Caravan airco

Toont alle 2 resultaten

Wie ooit in de zomermaanden met de caravan op vakantie is geweest, weet dat de binnentemperatuur hoog kan oplopen – zeker als de caravan de hele dag in de brandende zon staat. De oplossing: een caravan airco installeren! Bij Koelbox4You hebben we altijd diverse caravan airco’s op voorraad, welke eenvoudig online te bestellen zijn.

Welke soorten airco’s voor caravans zijn er?

Wanneer u zich gaat oriënteren op de aanschaf van een caravan airco, dan zult u zien dat er twee verschillende soorten te onderscheiden zijn. Ten eerste zijn er de zogeheten bank airco’s. Deze zijn ontworpen om in een van de banken in te bouwen, maar kunnen in bepaalde gevallen ook in kasten of andere loze ruimtes worden weggewerkt. Daarnaast zijn er dakairco’s, welke zijn ontworpen om in het dakluik van de caravan in te bouwen. Dakairco’s zijn over het algemeen iets prijziger in aanschaf maar werken wel zeer efficiënt, omdat warme lucht opstijgt en dan direct kan worden afgevoerd. Welk model voor u het best geschikt is, hangt af van uw voertuig, de indeling en hoeveel ruimte u heeft voor een caravan airco.

Ons assortiment caravan airco’s

Koelbox4You levert kwalitatief hoogwaardige caravan airco’s van het merk Dometic. Veel Dometic airco modellen zijn niet alleen in staat om te koelen en te ontvochtigen, maar ook om te verwarmen. Dat is ideaal wanneer voor u er ook in de koelere tijden van het jaar op uit wilt kunnen trekken met de caravan. Vindt u het lastig om te bepalen welk model het beste geschikt is voor uw voertuig, dan kunnen wij u hier vanzelfsprekend bij adviseren.

Caravan airco kopen

Indien u al een caravan airco op het oog heeft, dan kunt u deze direct online bestellen. Betalen doet u bij Koelbox4You altijd veilig en gemakkelijk via iDeal of BanContact. Bovendien zijn vrijwel al onze caravan airco’s direct uit voorraad leverbaar, dus u hoeft nooit lang op uw bestelling te wachten. Shopt u liever niet online, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij onze showroom in Montfoort.