Skip to main content
Nieuws

Op vakantie met de tent

U gaat deze zomer op vakantie met de tent. Een goede koelbox mag dan natuurlijk niet ontbreken. Maar hoe vindt je nu de juiste koelbox, welke koelbox is uitermate geschikt voor een kampeervakantie met de tent?

Je schaft natuurlijk een koelbox aan om je drankjes en hapjes op temperatuur te houden, zodat je op je zonovergoten kampeerbestemming na het opzetten van je tentje lekker kunt genieten van een koud drankje. Waar let je nog meer op? Het geluid, je wilt genieten van de rust en nachtrust, dus die koelbox moet ook stil zijn.

De oplossing is een absorptiekoelbox. Deze kan aangesloten worden op 3 bronnen: 12 volt, 230 volt en op gas. Doordat de koelbox aangesloten kan worden op drie verschillende bronnen is deze koelbox multifunctioneel. Het grote voordeel van deze koelboxen is dus dat ze geruisloos zijn. Of de koelbox nu aan of uit staat het maakt niet uit, de koelbox produceert geen geluid. Het enige wat de koelbox doet is warmte afgeven wanneer deze aanstaat.

Dan de temperatuur, deze moet natuurlijk goed blijven ook wanneer je bent afgereisd naar Zuid-Europa en de temperatuur is opgelopen tot 35 graden. Een absorptiekoelbox heeft een koelvermogen van 30 graden onder de omgevingstemperatuur, daarmee kun je gegarandeerd genieten van gekoelde hapjes en drankjes.

Nu hoef je alleen nog maar te bepalen hoeveel koude drank je mee wilt nemen voor de grootte van de koelbox.

We zullen onze klanten vanaf heden via nieuwsberichten op onze website en Social media kanalen extra informatie verschaffen over diverse thema’s. Hou de website dus goed in de gaten of volg ons op Facebook of Instagram.

Like onze Facebookpagina voor nieuws en aanbiedingen

Producten en aanbieding foto’s op Instagram