Reis koelkasten

Toont alle 4 resultaten

Gaat u binnenkort op reis en heeft u behoefte aan een wat ruimere en degelijkere oplossing dan een standaard koelbox? Koelbox4You laat u graag kennismaken met onze reis koelkasten! Bekijk op uw gemak het online aanbod of kom eens langs bij onze showroom in Montfoort.

Hoe kies ik de juiste koelkast voor mijn reis?

Welke reis koelkast voor u het beste geschikt is, hangt voornamelijk af van hoe u gaat reizen. Zo heeft u in de auto andere aansluitmogelijkheden dan in een camper of in een vrachtwagen en dient u rekening te houden met de ruimte die u in het voertuig tot uw beschikking heeft. Ook de omstandigheden tijdens het reizen zijn een belangrijke factor om in gedachten te houden. Reizen met de boot vraagt bijvoorbeeld om een koelkast model dat optimaal bestand is tegen deining en schommelingen. Kunt u wel wat persoonlijk advies gebruiken bij de aanschaf van een reis koelkast? Onze deskundige medewerkers zijn u graag van dienst!

 

Ons assortiment reis koelkasten

Koelbox4You biedt een bijzonder uitgebreid assortiment reis koelkasten, dat bestaat uit auto koelkasten, caravan koelkasten, camper koelkasten en boot koelkasten. Daarnaast hebben we veelzijdige mini koelkasten die dankzij verschillende aansluitmogelijkheden voor uiteenlopende toepassingen gebruikt kunnen worden. Onze medicatie koelkasten, die speciaal zijn ontworpen voor het gekoeld bewaren van medicijnen, maken het aanbod compleet.

 

Reis koelkast kopen

Een reis koelkast online bestellen? Dat is met een paar muisklikken geregeld als u shopt via Koelbox4You. U bent bij ons altijd verzekerd van een snelle levering en een prima service. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom bij onze showroom in Montfoort, waar u ons complete aanbod reis koelkasten van dichtbij kunt bewonderen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om bij ons langs te komen, dan kunt u ook even contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar.