Mini koelkasten

Toont alle 3 resultaten

Als specialist op het gebied van koelboxen en koelkasten laat Koelbox4You u graag kennismaken met vele mogelijkheden van een mini koelkast. Bekijk het aanbod mini koelkasten online of loop eens binnen bij onze showroom!

 

 

 

Waarom een mini koelkast?

Er zijn tal van situaties waarin een mini koelkast uitkomst biedt. Denk bijvoorbeeld aan de student die in een kleine studio woont en geen ruimte heeft voor een conventionele koelkast, de ondernemer die zijn thuiskantoor in de tuin heeft, of het gezin dat volop gebruik maakt van hun buitenkeuken – en niet steeds naar binnen wil hoeven lopen om een hapje of een drankje te pakken. Er zijn ook mini koelkasten die speciaal ontworpen zijn voor onderweg, bijvoorbeeld in de auto, in de camper of op de boot. Dat is toch ideaal?

 

Ons assortiment mini koelkasten

Koelbox4You heeft een fantastisch assortiment met mini koelkasten van merken zoals Mobicool en Dometic. Van leuke retro modellen in een vrolijk kleurtje tot moderne, strak vormgegeven exemplaren, er is voor ieder wat wils. Het betreffen thermo-elektrische modellen, welke leverbaar zijn met verschillende aansluitingen en in een breed scala aan afmetingen. Dus of u nu op zoek bent naar een compact 5 liter model of naar een wat grotere uitvoering met een inhoud van 30 liter, we hebben het allemaal in huis.

 

Mini koelkast kopen

Via de online shop van Koelbox4You kunt u gemakkelijk een mini koelkast bestellen. U bent bij ons niet alleen verzekerd van de beste merken, maar ook van een snelle levering. Komt u ergens niet uit of wilt u het aanbod liever eerst van dichtbij bewonderen? U bent van harte welkom bij onze vestiging in Montfoort. U kunt ons vanzelfsprekend ook altijd even bellen of mailen als u vragen heeft. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van uw perfecte mini koelkast!