Gas koelkasten

Toont alle 10 resultaten

Bent u op zoek naar een nieuwe geruisloze koelkast voor op de camping? Bekijk dan eens het assortiment gaskoelkasten van Koelbox4you. Een andere benaming voor dit type koelkasten is ook wel de absorptiekoelkasten. Dit type koelkast werkt erg stil en biedt hetzelfde comfort als thuis. Bekijk de gas koelkasten uit ons assortiment in deze categorie.

Voordelen van gas koelkasten

Ten eerste geven gas koelkasten of absorptie koelkasten u vaak de mogelijkheid om zowel te koelen als te vriezen. Hierdoor heeft u hetzelfde gebruiksgemak als van de koelkast thuis. Ten tweede maakt een gas koelkast weinig geluid. Dit is een groot voordeel in een kleine ruimte zoals in een caravan of camper. Een ander groot voordeel is dat de koelkast ook te gebruiken is wanneer er geen stroomvoorziening is. Bent u onderweg of is er geen stroom beschikbaar op de camping? Dan blijven de boodschappen koud doordat de koelkast ook aan te sluiten is op gas. Hierdoor bent u niet afhankelijk van stroom. Als laatste willen we toch even benoemen dat er van dit type veel verschillende modellen zijn. Hierdoor is er altijd wel een geschikt formaat voor uw voertuig of boot. De inhoud varieert van een bruto inhoud van 27 liter tot 96 liter.

Accessoires gas koelkasten

Wanneer u de koelkast op gas wil aansluiten, dan is daar een aparte aansluiting voor nodig. Ook deze producten zijn verkrijgbaar bij Koelbox4you. Het gaat hierbij om een gasdrukregelaarset.

Een gas koelkast bestellen

Zit u er aan te denken om een gas koelkast te bestellen? Bij Koelbox4you koopt u de gas koelkasten eenvoudig online. Wanneer een product op voorraad is, wordt de bestelling binnen twee werkdagen door Packs bij u bezorgd. Natuurlijk is het ook mogelijk om de gas koelkast of andere producten eerst even te bekijken in de showroom in Montfoort. Hier bekijkt u alle koelboxen en koelkasten uit het assortiment. De specialisten kunnen u adviseren. Heeft u niet de mogelijkheid om naar de showroom te komen? Neem dan telefonisch contact op via: 0348-474116. Een andere mogelijkheid is om uw vraag te e-mailen naar info@koelbox4you.nl.