Compressor koelkasten

Resultaat 1–12 van de 49 resultaten wordt getoond

Denkt u erover om een compressor koelkast te kopen? Het belangrijkste voordeel van dit type koelkast is dat de buitentemperatuur geen invloed heeft op de koelprestaties van de koelkast. De compressor koelkast zijn in verschillende vormen en maten te koop. Zo zijn er verschillende modellen van het merk Dometic. Dit zijn onder andere koellades, compacte koelkasten en grote koelkasten. Bekijk het assortiment compressor koelkasten uit het assortiment in deze categorie.

  • Aanbieding!

    Dometic CoolMatic CD-30 zwart

    Oorspronkelijke prijs was: €829.00.Huidige prijs is: €715.00.
  • Aanbieding!

    Dometic Coolmatic CD30 wit

    Oorspronkelijke prijs was: €829.00.Huidige prijs is: €715.00.

Voordelen van een compressor koelkast

Ten eerste werkt een compressor koelkast eigenlijk hetzelfde als de koelkast thuis. De koelprestaties worden niet beïnvloed door de buitentemperatuur. Hoe warm het in voertuig of op de boot ook wordt, het vriesvak blijft op -18 graden en het drinken in de koelkast blijft goed koud!

Ten tweede, dit type koelkast is erg energiezuinig. De koelkasten werken vaak alleen op 12 of 24 volt. Hierdoor zijn de koelkasten aan te sluiten op de huishoudaccu van de camper of boot. Hierdoor is het ook mogelijk om de koelkast onderweg te gebruiken.

Als laatste is de compressor koelkast ook te gebruiken wanneer u lang geen stroomvoorziening heeft. Veel compressorkoelkasten zijn voorzien van een accubewakingssysteem. Dit zorgt ervoor dat de koelkast zelf uitschakelt wanneer de accuspanning te laag wordt. Als de spanning weer goed is, dan schakelt de koelkast gewoon in. Een andere optie is om een losse accu mee te nemen. Dan is het mogelijk om de koelkast aan te sluiten op deze accu voor stroom.

Een compressor koelkast bestellen

Het bestellen van een compressor koelkast kan gemakkelijk online. Heeft u de bestelling geplaatst en is het product op voorraad? Dan wordt de bestelling binnen twee werkdagen door Packs bij u bezorgd. Kan het artikel nabesteld worden? Dan wordt u op de hoogte gehouden over de levertijd. Het is ook mogelijk om het artikel van tevoren nog even te bekijken. Dat kan in onze showroom in Montfoort. Hier bekijkt u ons ruime assortiment koelboxen en koelkasten. De specialisten kunnen u dan adviseren. Het is ook een e-mail met uw vraag te sturen naar info@koelbox4you.nl of neem telefonisch contact op via: 0348-474116.