Camper koelkasten

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

De meeste campers zijn voorzien van ingebouwde koelkasten. Is uw huidige inbouw koelkast in de camper aan vervanging toe of bent u op zoek naar een vrijstaande camper koelkast? Bij Koelbox4You bent u aan het juiste adres. Neem op uw gemak een kijkje in ons online aanbod camper koelkasten of bezoek onze showroom.

Welke camper koelkast is geschikt voor mij?

Een absorptie koelkast is een zeer flexibele optie, met name omdat hij zowel op 12/24V en 230V als op gas kan werken – net wat u het beste uitkomt. Een bijkomend voordeel van absorptie koelkasten is dat ze geruisloos werken, iets dat wel zo prettig is als er mensen in de camper slapen. Een nadeel van een absorptie koelkast is dat hij bij temperaturen boven de 30oC moeite zal hebben om uw levensmiddelen op de gewenste temperatuur te houden. Dit in tegenstelling tot een compressie koelkast, die qua werking vergelijkbaar is met de koelkast die u thuis heeft en praktisch ongevoelig is voor de omgevingstemperatuur. Dat maakt hem bijzonder geschikt voor als u er ’s zomers met de camper op uit trekt, of wanneer u op vakantie gaat naar een warm land.

 

Ons assortiment camper koelkasten

U kunt bij Koelbox4You terecht voor zowel absorptie koelkasten als compressie koelkasten voor in de camper, in een breed scala aan soorten en maten. Met topmerken zoals Dometic en Mobicool in het assortiment, bent u met een camper koelkast van Koelbox4You altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product.

Zoekt u een vervangend exemplaar voor uw oude camper koelkast? Stuur ons gerust een mailtje met het typenummer van uw huidige exemplaar en wij zoeken graag het juiste nieuwe type voor u op.

 

Camper koelkast kopen

Als dé specialist in koelboxen en koelkasten biedt Koelbox4You u niet alleen een verrassend gevarieerd aanbod met de beste merken, maar ook een uitstekende service. Heeft u behoefte aan meer informatie of een persoonlijk advies? Bezoek dan onze vestiging in Montfoort of neem even contact met ons op.