Absorptie koelkasten

Toont alle 12 resultaten

Wilt u een nieuwe stille koelkast kopen voor op de camping? Bekijkt u dan eens het ruime assortiment absorptie koelkasten van Koelbox4you. Met dit type koelkasten heeft u de mogelijkheid om uw boodschappen op elk moment koel te houden. Zelfs wanneer u geen toegang heeft tot stroom! Bekijk de absorptie koelkasten hier.

Voordelen absorptie koelkast

Wilt u tijdens de kampeervakantie hetzelfde comfort als de koelkast thuis? Dan is een absorptie koelkast de juiste keuze! Absorptie koelkasten werken heel stil. Hierdoor heeft u geen overlast van de koelkast in de caravan of camper. Een absorptie koelkast is ook handig voor op de boot. Een aantal modellen van de absorptie koelkasten hebben uitsparing of zijn in de te bouwen in de keuken van de camper of caravan. Een voorbeeld is de koelkast met en wielkast uitsparing. Deze koelkast is dan te plaatsen bij een wiel en past perfect over de wielkast heen.

Stroomvoorziening absorptie koelkast

Een absorptie koelkast kan op een aantal aansluiting werken. Dit verschilt per model. Diverse modellen werken op drie aansluitingen. Dit is dan de 12 volt DC, 230 volt AC of gas aansluiting. Bij 12 volt DC werkt de koelkast op de stroomvoorziening van het voertuig. De aansluiting 230 volt AC is dan weer beschikbaar bij de stroompaal op de camping. Heeft u helemaal geen beschikking tot een stroomvoorziening? Dan is de gasaansluiting een optie. Hiermee is het mogelijk dat de koelkast op ieder moment koel blijft.

Absorptie koelkast bestellen

Wilt u een absorptie koelkast bestellen? Bij Koelbox4you koopt u de absorptie koelkasten gemakkelijk online. Is het product op voorraad? Bestellingen via internet worden binnen twee werkdagen door Packs bij u bezorgd. Wilt u het artikel van tevoren graag nog even bekijken? Dat kan in de showroom in Montfoort. Hier bekijkt u het assortiment koelboxen en koelkasten. De specialisten kunnen u dan adviseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om een e-mail te versturen naar info@koelbox4you.nl of neem telefonisch contact op via: 0348-474116