24 volt koelkasten

Resultaat 1–12 van de 43 resultaten wordt getoond

Gaat u binnenkort kamperen, brengt u de zomervakantie op de camping door of heeft u een roadtrip gepland? Dan is het natuurlijk wel zo prettig als u uw eten en drinken onderweg en op uw bestemming koel kunt houden. Wanneer u op zoek bent naar een duurzame oplossing die meer ruimte biedt dan een standaard koelbox, dan is een 24 volt koelkast een uitstekende keuze. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het aanbod 24 volt koelkasten bij Koelbox4You!

Ons assortiment 24 volt koelkasten

Bij Koelbox4You hebben we een uitgebreid assortiment met 24 volt koelkasten in vele soorten en maten, van topmerken zoals Dometic en Mobicool. Daarmee bent u altijd verzekerd van een betrouwbare kwaliteit! Naast thermo-elektrische koelkasten en absorptiekoelkasten hebben we ook compressor koelkasten met een 24 volt aansluiting. Een groot voordeel van hiervan is dat deze in staat zijn om onafhankelijk van de buitentemperatuur te koelen. Dat maakt een compressor koelkast ideaal als u bijvoorbeeld met de camper naar een warm land gaat. Een bijkomend voordeel is dat veel compressor modellen ook in staat zijn om te vriezen.

Om snel uw ideale 12 volt koelkast te vinden kunt u het aanbod filteren op onder andere koeltechniek, mogelijkheden, inhoud en/of prijs.

 

24 volt koelkast kopen

Een nieuwe 24 volt koelkast kopen? Dat doet u heel gemakkelijk online, via Koelbox4You! Betalen doet u veilig via de betaalmethode van uw voorkeur. Vrijwel al onze koelkasten met 24 volt aansluiting zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen binnen twee werkdagen bezorgd worden. Heeft u behoefte aan een vakkundig advies op maat, dan nodigen wij u graag uit om onze showroom in Montfoort te bezoeken. Indien u momenteel niet in de gelegenheid bent om langs te komen kunt u ons ook altijd even bellen of mailen als u vragen heeft. We zijn u graag van dienst!