Verrijdbare koelboxen

Toont alle 3 resultaten

Vindt u het ook zo vervelend om steeds die zware koelbox te moeten tillen? Dan is een verrijdbare koelbox zeker het overwegen waard! Als dé koelbox specialist van Nederland en België biedt Koelbox4you u de beste verrijdbare koelboxen die u moeiteloos overal mee naartoe kunt nemen. Spreekt dat u wel aan? Neem meteen even een kijkje in ons aanbod!

Ons assortiment verrijdbare koelboxen

Koelbox4you biedt u een ruim assortiment met verrijdbare koelboxen van merken die bekend staan om hun kwalitatief hoogwaardige producten, zoals Dometic, Nomad en Mobicool. Naast passieve koelboxen, die ideaal zijn voor situaties waarin u geen stroom tot uw beschikking heeft, hebben we ook elektrische koelboxen en compressor koelboxen. Deze zijn leverbaar in verschillende modellen, afmetingen en kleuren. Onze verrijdbare koelboxen zijn uitgerust met stevige wielen en (inklapbare) handvaten en/of een telescopische handgreep of hendel. Het maakt niet uit of u nu op zoek bent naar een vis koelbox, een medicatie koelbox of een koelbox om gekoelde etenswaren en dranken in te bewaren, we hebben geschikte modellen voor alle denkbare toepassingen. U kunt tevens bij ons terecht voor de aanschaf van diverse koelbox accessoires, zoals bijvoorbeeld koelboxdragers en -standaarden, aansluitkabels en omvormers.

Verrijdbare koelbox kopen

Bij Koelbox4you kunt u snel en gemakkelijk online een verrijdbare koelbox bestellen. Betalen doet u eenvoudig via iDeal of Bancontact. Vrijwel al onze koelboxen zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor u nooit lang op uw bestelling hoeft te wachten. Mocht u er nog niet helemaal uit zijn, breng dan een bezoek aan onze showroom in Montfoort. Wij hechten veel waarde aan het verlenen van een goede service en helpen u dan ook graag met een deskundig advies op maat. Indien u niet in de gelegenheid bent om bij ons langs te komen kunt u ons vanzelfsprekend ook altijd even bellen of mailen!