Thermo elektrische koelboxen

Toont alle 11 resultaten

U wilt een koelbox kopen maar u bent er nog niet over uit welke koelbox u wil kopen. Thermo elektrische koelboxen hebben hele andere producteigenschappen dan een compressor koelbox of een absorptie koelbox, wij leggen u graag de verschillen uit!

  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!

De thermo elektrische koelbox is een hele populaire koelbox naast de absorptie en compressor koelbox. De koelbox is handig in het gebruik, licht van gewicht en kan op zowel 12V, 24V en 230V functioneren. Ook koelt deze koelbox tot wel 30 graden onder de omgevingstemperatuur maar kan zelfs ook verwarmen tot 65 graden.

Wat is een thermo elektrische koelbox?

De thermo elektrische koelbox koelt en verwarmt door middel van het Peltier element. Hierdoor wordt een warmtestroom gecreëerd tussen de twee materialen (metalen). Deze zijn in staat om zowel te koelen als te verwarmen.
Als je een Thermo-elektrisch element aansluit op gelijkstroom dan zal de ene kan koelen en de andere opwarmen. Hoe meer stroom, hoe effectiever het peltier element zijn werk zal doen.
Naast het Peltier element bevat een thermo-elektrische koelbox ook nog een ventilator om de warme lucht die hij genereert te verwijderen uit de koelbox. Zo voorkomt hij oververhitting.

Voordelen thermo elektrische koelbox:

– Kan koelen én verwarmen
– Goedkoper dan compressor en absorptie door eenvoudiger koelsysteem
– Werkt op 12V en op 230V en soms ook op 24V

Nadelen thermo elektrische koelbox:

– Maakt redelijk wat geluid
– Koelt minder effectief

Een thermo elektrische koelbox kopen doe je bij Koelbox4you!

Wilt u een thermo elektrische koelbox aanschaffen? U kunt deze heel eenvoudig bestellen via onze webshop, en mits voorradig en voor 15.00 uur ’s middags besteld is de volgende dag in huis!
Mocht u er na bovenstaand verhaal nog niet helemaal uit zijn? Kom langs bij Koelbox4you in Montfoort! Met meer dan 10 jaar ervaring voorzien wij u graag van een goed advies en met bijna alle type koelboxen uit voorraad leverbaar, kunt de gewenste koelbox meteen mee naar huis nemen.