Smalle koelboxen

Resultaat 1–12 van de 31 resultaten wordt getoond

Een smalle koelbox is handig wanneer u niet heel veel ruimte hebt in een voertuig, maar wel graag eten of drinken wil koelen. Het is dé oplossing voor op de boot, in de auto of op de vrachtwagen. Bent u zich aan het oriënteren op de geschikte smalle koelbox die u overal mee naar kunt nemen? In het ruime assortiment van Koelbox4you vindt u vast wat u zoekt. Bekijk het actuele aanbod online en ontdek welke mogelijkheden er zijn op het gebied van smalle koelboxen.

  • Aanbieding!

    Dometic CFF 18 Compressor Koelbox

    Oorspronkelijke prijs was: €419.00.Huidige prijs is: €399.00.
  • Aanbieding!

    Dometic Cool-Ice WCI 22 Moss

    Oorspronkelijke prijs was: €134.99.Huidige prijs is: €99.00.

Soorten smalle koelboxen

In het assortiment van Koelbox4you zijn er verschillende smalle koelboxen te koop. Deze producten hebben verschillende koeltechnieken zoals compressor en thermo-elektrisch. Deze smalle koelboxen zijn erg handig voor in de auto. Er zijn speciale koelboxen die bijvoorbeeld precies achter de autostoel passen. De smalle koelboxen zijn de perfecte auto koelboxen. De meeste modellen van de smalle producten zijn aan te sluiten op de 12 volt, 230 volt of 220 – 240 aansluiting. Met de 12 volt aansluiting heeft de koelbox ook een stroomvoorziening in de auto.

De inhoud van de koelboxen kan variëren per merk. Met behulp van de filteropties aan de linkerzijde van de pagina kunt u het aanbod verfijnen. De hoogwaardige producten zijn onder andere van de merken Dometic en Mobicool.

Smalle koelbox kopen

Zit u erover te denken om een smalle koelbox te kopen? Bij Koelbox4you koopt u de smalle koelbox gemakkelijk online. Is een product op voorraad? Dan wordt dit artikel binnen twee werkdagen bij u bezorgd. U bent verzekerd van een snelle verzending en een betrouwbare service. Het is ook mogelijk om het artikel te bekijken in de showroom in Montfoort. Hier bekijkt u het complete assortiment op uw gemak en kunnen de specialisten u adviseren. Bent u niet in de gelegenheid om lang te komen? Stuur dan even een e-mail naar info@koelbox4you.nl of neem telefonisch contact op via: 0348-474116.