Mini koelboxen

Toont alle 10 resultaten

Bent u op zoek naar een handige mini koelbox die lekker compact en licht van gewicht is? Dan bent u bij Koelbox4you aan het goede adres! Bekijk op uw gemak ons assortiment mini koelboxen van onder andere Dometic, Mobicool en Nomad en bestel vandaag nog uw ideale model gemakkelijk online.

  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!

Ons assortiment mini koelboxen

De meeste mini koelboxen maken gebruik van passieve koeling. Dat betekent dat u geen stroomvoorziening nodig heeft; de uitstekend geïsoleerde behuizing en koelelementen zorgen ervoor dat de inhoud langere tijd gekoeld blijft. Sommige modellen garanderen zelfs een dagenlange koeling!

Naast die passief gekoelde uitvoeringen hebben we ook mini koelboxen die gebruik maken van een thermo-elektrische koeltechniek. Deze zijn geschikt voor een 12V of 230V aansluiting. U kunt ze dus thuis en op de camping gebruiken, maar ook in de auto. Deze mini koelboxen zijn compact, licht van gewicht en ook nog eens prima betaalbaar. Wel moet u er rekening mee houden dat deze thermo-elektrische koelboxen tot maximaal 20°C onder de omgevingstemperatuur kunnen koelen. Dat betekent dat de inhoud u bij extreem hoge temperaturen wellicht niet ijskoud is.

Heeft u eigenlijk toch behoefte aan een koelbox die meer ruimte biedt, maar wilt u tegelijkertijd niet zwaar hoeven tillen? Wellicht dat een verrijdbare koelbox de juiste oplossing voor u is!

 

Mini koelbox kopen

Online een mini koelbox bestellen? Bij Koelbox4you heeft u dat met slechts enkele muisklikken geregeld. Vrijwel al onze mini koelboxen zijn uit voorraad leverbaar en worden binnen twee werkdagen bezorgd. Het is tevens mogelijk om uw bestelling af te halen bij onze showroom in Montfoort (provincie Utrecht). Hier kunt u overigens ook terecht als u behoefte heeft aan meer informatie of een persoonlijk advies. Onze ervaren specialisten helpen u graag bij het vinden van de perfecte mini koelbox!