Koelboxen op wielen

Toont alle 3 resultaten

Een koelbox op wielen is ideaal wanneer u een wat groter exemplaar wilt aanschaffen; u hoeft dan niet zwaar te tillen, wat wel zo prettig is – zeker als de koelbox goed gevuld is! Ook als u denkt dat u zo nu en dan langere afstanden met de koelbox af moet leggen (bijvoorbeeld vanaf de auto naar het strand of een picknickplekje) is een koelbox op wielen zeker het overwegen waard. Bij Koelbox4you vindt u ongetwijfeld een koelbox op wielen die in alle opzichten aan uw wensen en behoeften voldoet. Bekijk het aanbod online of bezoek onze showroom!

Ons assortiment koelboxen op wielen

Bij Koelbox4you vindt u verschillende soorten koelboxen op wielen. Naast standaard koelboxen die ontworpen zijn voor onderweg (bijvoorbeeld in de auto, in de camper of op de boot) hebben we ook meerdere medicatie koelboxen die met wieltjes zijn uitgerust. Wat koeltechnieken betreft heeft u diverse mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een passieve koelbox op wielen, welke ideaal is als u ergens heen gaat waar u geen stroom tot uw beschikking heeft. Thermo-elektrische koelboxen zijn beschikbaar met onder andere 12V, 230V en 220-240V aansluiting. Absorptie koelboxen werken zowel op stroom als op gas. En dan zijn er nog de compressor koelboxen op wielen, waarvan veel modellen tevens van een diepvries-functie voorzien zijn. Wij leveren uitsluitend koelboxen op wielen van hoogwaardige merken, zoals Nomad, Dometic en Mobicool. Op die manier kunnen wij altijd de beste kwaliteit garanderen!

Koelbox op wielen kopen

Heeft u uw ideale koelbox op wielen al gevonden? Dan kunt u deze snel en gemakkelijk online bestellen. U bent bij ons altijd verzekerd van een snelle verzending en een uitstekende service.

Komt u ergens niet uit? Neem gerust even contact met ons op of kom eens bij ons langs. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste koelbox op wielen!