Koelboxen op accu

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Elektrische koelboxen werken volgens het principe van actieve koeling, waardoor ze te vergelijken zijn met een koelkast. Maar wat als u geen stroompunt in de buurt heeft, bijvoorbeeld op reis of tijdens een dagje op het strand? Dan biedt een koelbox op accu uitkomst! Koelbox4You biedt op dit gebied een breed scala aan mogelijkheden.

 • Aanbieding!

  Dometic CFF 12 compressor koelbox

  Oorspronkelijke prijs was: €469.00.Huidige prijs is: €449.00.
 • Aanbieding!

  Dometic CFF 20 compressor koelbox

  Oorspronkelijke prijs was: €519.99.Huidige prijs is: €479.00.
 • Aanbieding!

  Dometic CFX3 45 compressor koelbox

  Oorspronkelijke prijs was: €849.00.Huidige prijs is: €799.00.
 • Aanbieding!

  Dometic CFX3 35 compressor koelbox

  Oorspronkelijke prijs was: €799.00.Huidige prijs is: €759.00.
 • Aanbieding!

  Dometic CFF 70DZ compressor koelbox

  Oorspronkelijke prijs was: €879.00.Huidige prijs is: €799.00.
 • Aanbieding!

  Dometic CFF 35 compressor koelbox

  Oorspronkelijke prijs was: €599.00.Huidige prijs is: €549.00.
 • Aanbieding!

  Dometic CFF 45 compressor koelbox

  Oorspronkelijke prijs was: €659.00.Huidige prijs is: €579.00.
 • Aanbieding!

  Dometic CFF 18 Compressor Koelbox

  Oorspronkelijke prijs was: €419.00.Huidige prijs is: €399.00.

Ons assortiment koelboxen op accu

Bij Koelbox4You vindt u een uitgebreid assortiment met koelboxen die met een losse accu te gebruiken zijn. Wij leveren uitsluitend merken die garant staan voor een hoogwaardige kwaliteit, waaronder Dometic, Mestic en Mobicool. Het maakt niet uit of u nu op zoek bent naar een compact model of juist een grote koelbox met alles erop en eraan, we hebben voor elke toepassing en elk budget een passende oplossing. Naast koelboxen leveren wij ook losse (draagbare) accu’s en powerpacks. Verder kunt u bij ons terecht voor alle denkbare koelbox accessoires, zoals bijvoorbeeld aansluitkabels en koelboxstandaarden.

 

Heeft u een uitstapje of reisje in de planning staan waarbij het niet handig is om een accu mee te nemen? Dan kunt u er ook voor kiezen om een passieve koelbox aan te schaffen. De nieuwere modellen zijn dankzij de uitstekend geïsoleerde behuizing in staat om dagenlang te koelen, zonder dat er stroomvoorziening nodig is. Dat is zeker het overwegen waard!

 

Koelbox met losse accu kopen

Wilt u een koelbox op accu kopen? Bij Koelbox4You kunt u zowel koelboxen als losse accu’s eenvoudig online bestellen. U bent vanzelfsprekend ook van harte welkom bij onze showroom, waar u ons complete aanbod van dichtbij kunt bewonderen. Onze specialisten kunnen u hier ook van dienst zijn met een persoonlijk advies. Indien u momenteel niet in de gelegenheid bent om langs te komen kunt u bij vragen ook even contact met ons opnemen.