Koelbox op stroom

Resultaat 1–12 van de 44 resultaten wordt getoond

Er zijn verschillende koelboxen op stroom verkrijgbaar. Deze koelboxen op stroom werken op 12 volt, 24 volt en 230 volt. De koelboxen werken actief, wat betekent dat ze werken zonder koelelementen. Er zijn drie types koelboxen op stroom. Dit zijn de thermo-elektrische koelboxen, absorptie koelboxen en de compressor koelboxen. Bekijk hier de koelboxen op stroom uit het assortiment van Koelbox4you.

  • Aanbieding!

    Dometic TropiCool TCX 35 koelbox

    Oorspronkelijke prijs was: €259.99.Huidige prijs is: €229.00.

Soorten koelboxen op stroom

Een verschil tussen de koelboxen op stroom zit onder andere in de inhoud en het gewicht van de koelbox. Daarnaast zijn er ook koelboxen die kunnen koelen en kunnen verwarmen. Er zijn modellen die koelen tot 20 graden onder de omgevingstemperatuur en andere modellen zelfs tot 30 graden. Dan zijn er nog koelboxen die zelfs kunnen vriezen! Lees hier meer over de verschillende typen koelboxen.

Thermo elektrische koelboxen

De thermo elektrische koelboxen zijn voorzien van een Peltier element. Dit element zorgt ervoor dat de koelbox kan koelen en kan verwarmen. Bij meer stroom werkt het Peltier element effectiever. Een ander belangrijk onderdeel bij dit soort koelboxen is de ventilator. Dit onderdeel zorgt ervoor dat de warme lucht uit de koelbox verwijdert wordt. Er zijn thermo elektrische koelboxen die kunnen koelen op 12 volt, waardoor ze ook te gebruiken zijn in de auto. De thermo elektrische koelboxen zijn onder andere van het merk Mestic.

Absorptie koelboxen

Absorptie koelboxen zijn stil werkende koelboxen. Deze koelboxen werken op stroom, maar ook op gas. Een voordeel is dat de koelboxen dus ook te gebruiken zijn, wanneer er geen stroom is. Deze koelbox op stroom koelt 20 graden tot maximaal 30 graden onder de omgevingstemperatuur.

Compressor koelboxen

Compressor koelboxen zijn unieke en krachtige modellen. Het is dan ook mogelijk om onderweg te koelen of zelfs te vriezen. Dit type koelbox bereikt snel de gewenste temperatuur. Ten opzichte van de andere koelboxen maakt dit type meer geluid en is dus niet geruisloos.

Advies over koelboxen op stroom

Zit u er aan te denken om een koelbox op stroom te kopen? Dan heeft u de keuze uit verschillende soorten koelboxen. Als u graag wat meer advies wil over de producten, dan is het mogelijk om contact op te nemen met de koelbox specialisten. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Koelbox4you. Telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0348-474116. Daarnaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@koelbox4you.nl. Op zoek naar een koelbox waar geen stroomvoorziening voor nodig is? Bekijk dan eens de passieve koelboxen.