8 liter koelboxen

Toont alle 3 resultaten

Bent u op zoek naar een compacte koelbox die voldoende ruimte biedt voor bijvoorbeeld een aantal blikjes drinken? Neem dan eens een kijkje in het aanbod 8 liter koelboxen van Koelbox4you. Afhankelijk van het gekozen model en type biedt een 8 liter koelbox ruimte voor gemiddeld 10 blikjes.

Ons assortiment 8 liter koelboxen

Bij Koelbox4you vindt u diverse 8 liter koelboxen van merken zoals Dometic en Mobicool. Veel 8 liter modellen maken gebruik van passieve koeling, wat wil zeggen dat u geen stroompunt nodig heeft. Maar er zijn ook 8 liter koelboxen verkrijgbaar die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in de auto. Deze zijn voorzien van een 12V aansluiting en in staat om te koelen tot 20o onder de omgevingstemperatuur. Ook zijn er 12V modellen verkrijgbaar die zowel kunnen koelen als verwarmen. Had u ooit verwacht dat een 8 liter koelbox zo multifunctioneel kon zijn?

Hoe weet ik of een 8 liter koelbox groot genoeg is?

Het kan soms best lastig zijn om de benodigde inhoud van een koelbox te bepalen hoeveel inhoud u nu precies nodig heeft. Als u nog een oude koelbox heeft en weet wat de inhoud daarvan is, dan kunt u op basis daarvan gemakkelijk bepalen of dat voldoende is. Heeft u geen referentiepunt en twijfelt u ook nog over welke koeltechniek nu het beste geschikt is, kom dan gewoon eens langs bij onze vestiging voor een persoonlijk advies.

8 liter koelbox kopen

Heeft u al een geschikte 8 liter koelbox op het oog? Bestellen is met enkele muisklikken geregeld bij Koelbox4you! Nagenoeg al onze kleine koelboxen zijn direct uit voorraad leverbaar en worden binnen 2 werkdagen bezorgd. Bent u er nog niet helemaal uit, kom dan gewoon eens langs in onze showroom. Indien gewenst kunnen onze medewerkers u dan ook van een persoonlijk advies voorzien. Wij streven altijd naar het verlenen van de best mogelijke service!