5 liter koelboxen

Toont alle 2 resultaten

Bent u op zoek naar een compacte koelbox? Bij Koelbox4you vindt u ongetwijfeld wat u zoekt! Zo hebben we bijvoorbeeld diverse 5 liter koelboxen in het assortiment, welke u vanwege hun compacte formaat gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Bekijk op uw gemak het actuele aanbod en bestel uw 5 liter koelbox eenvoudig online.

Ons assortiment 5 liter koelboxen

Bij Koelbox4you vindt u verschillende mini koelboxen van 5 liter, welke ideaal zijn om bijvoorbeeld uw lunch gekoeld mee te nemen of een paar drankjes koel te houden. Er zijn ook compacte autokoelboxen met een 12V aansluiting verkrijgbaar; een aantal van deze modellen zijn niet alleen in staat om te koelen, maar ook om te verwarmen! Dat betekent dat u deze koelboxen ook kunt gebruiken voor bijvoorbeeld het vervoeren van warme maaltijden. Naast 5 liter koelboxen die ideaal zijn voor eten en drinken, leveren wij ook diverse compacte medicijn koelboxen en gekoelde medicijn etuis.

Is een 5 liter model toch net iets te klein voor waar u de koelbox voor wilt gaan gebruiken? Dat is geen enkel probleem! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze 8 liter koelboxen of 12 liter koelboxen.

5 liter koelbox kopen

Wilt u een 5 liter koelbox online bestellen? Dat doet u natuurlijk via Koelbox4You, dé koelboxen specialist! Bij ons bent u niet alleen verzekerd van het meest uitgebreide aanbod en de beste merken, maar ook van een snelle verzending. Dat gezegd bent u natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen bij onze vestiging in Montfoort, waar u op uw gemak ons complete assortiment koelboxen kunt bewonderen. Komt u ergens niet uit en bent u momenteel niet in de gelegenheid om langs te komen, neem dan gerust even contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen, zowel telefonisch als per mail!