15 liter koelboxen

Toont alle 8 resultaten

Op zoek naar een 15 liter koelbox? Dan bent u bij Koelbox4you aan het juiste adres! Wij leveren koelboxen voor onderweg, in de camper, op de boot en nog vele andere recreatieve doeleinden. Bekijk op uw gemak ons uiteenlopende aanbod en bestel veilig en gemakkelijk online.

  • Aanbieding!

    Dometic Cool-Ice CI 15 Glow

    Oorspronkelijke prijs was: €149.00.Huidige prijs is: €134.10.

Wat past er in een 15 liter koelbox?

Wanneer u zich gaat oriënteren op het juiste formaat van een koelbox, dan is het belangrijk om onderscheid te maken tussen het formaat van de koelbox zelf en hoeveel er daadwerkelijk in past. Een koelbox met een inhoud van 15 liter valt in de categorie kleinere koelboxen; ze zijn compact en licht van gewicht, dus ideaal voor onderweg. Afhankelijk van de uitvoering kunt u gemiddeld zo’n 10 tot 15 blikjes kwijt in een 15 liter model. Mocht u er toch iets meer in kwijt willen, kijk dan eens bij onze 20 liter koelboxen.

Ons assortiment 15 liter koelboxen

Koelbox4you biedt u verschillende 15 liter koelboxen van topmerken zoals Dometic en Nomad. Naast passieve koelboxen hebben we ook thermo-elektrische koelboxen, absorptie koelboxen en compressor koelboxen, voorzien van een 12V, 24V en/of 230V aansluiting. Een compressor koelbox is wat duurder in aanschaf maar biedt u wel de zekerheid dat de inhoud ook bij extreem hoge buitentemperaturen lekker koel blijft; veel van deze koelboxen zijn zelfs in staat om te vriezen en/of te verwarmen!

15 liter koelbox kopen

Een 15 liter koelbox bestellen is zo geregeld via de online shop van Koelbox4you. U bent bij ons altijd verzekerd van het meest gevarieerde koelbox assortiment, een snelle verzending en een uitstekende service. Bent u er nog niet uit en heeft u behoefte aan een persoonlijk advies? Bel of mail ons dan even of kom langs bij onze showroom in Montfoort. Als dé koelboxen specialist helpen we u graag bij het vinden van uw ideale koelbox!