12 liter koelboxen

Toont alle 8 resultaten

Als dé koelboxen specialist levert Koelbox4you koelboxen voor alle denkbare toepassingen en in alle mogelijke afmetingen. Ook voor 12 liter koelboxen bent u bij ons aan het goede adres! Bekijk het online aanbod of kom eens langs bij onze showroom.

Hoe groot is een 12 liter koelbox?

Bent u op zoek naar een koelbox voor in de auto of op de camping? Dan volstaat een 12 liter koelbox prima als u alleen wat gekoelde blikjes of drankjes wilt meenemen. Maar als u bijvoorbeeld met het gezin gaat kamperen, dan is een wat grotere koelbox van minimaal 30 liter wellicht een betere optie voor u; in een 12 liter koelbox kunt u bijvoorbeeld geen 1.5 liter flessen frisdrank of wijn kwijt.

Ons assortiment 12 liter koelboxen

Koelbox4you heeft verschillende 12 liter koelboxen in het assortiment. Naast de bekende passieve koelboxen, die gebruik maken van koelelementen, leveren wij ook elektrische koelboxen. Deze zijn veelal uitgerust met een 12V en/of 24V aansluiting. Zelfs compressor koelboxen, die zowel kunnen koelen als vriezen, behoren tot de mogelijkheden. Overigens leveren wij ook koelboxen die geschikt zijn voor andere toepassingen dan het koel bewaren van eten en drinken. Zo hebben we bijvoorbeeld medicijn koelboxen en outdoor koelboxen die geschikt zijn voor vistripjes.

12 liter koelbox kopen

Wilt u een 12 liter koelbox kopen? Waarom zou u moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Bij Koelbox4you bestelt u uw nieuwe koelbox heel gemakkelijk online. Omdat vrijwel al onze koelboxen direct uit voorraad leverbaar zijn, heeft u uw bestelling doorgaans al binnen 2 werkdagen in huis. Indien gewenst is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij onze showroom in het Utrechtse Montfoort. Hier kunt u tevens terecht als u behoefte heeft aan meer informatie of een deskundig advies. Wij helpen u graag bij het vinden van uw ideale koelbox!