Skip to main content

U bent opzoek naar een koelkast voor op uw boot of voor in uw camper of caravan? Dan moet u beslist een Waeco koelkast nemen. Waeco heeft een uitgebreid aanbod koelkasten, zo is er altijd wel een Waeco koelkast bij die aansluit op uw wensen en die past in uw ruimte. Er zijn verschillende uitvoeringen van de Waeco koelkast, zo zijn er kleine koelkasten maar ook koelkasten van huisformaat en ook heeft Waeco een serie koel-/vriescombinaties. Een Waeco koelkast is verkrijgbaar met een inhoud van 39 liter tot 110 liter en een Waeco koel-/vriescombinatie is verkrijgbaar met een gezamenlijke inhoud van 111 liter tot 230 liter.

Waeco koelkast overzicht

Voor u een Waeco koelkast koopt, moet u goed bekijken wat er zoal in moet. Is de Waeco koelkast bijvoorbeeld alleen voor het koel houden van wat flessen drinken aan boord van uw boot of is de Waeco koelkast bedoeld voor het koel houden van drinken en vers houden van hele maaltijden in uw camper. Voor het koel houden van alleen wat flessen drinken heeft u genoeg aan een kleine Waeco koelkast maar als u ook eten gekoeld en vers wil houden dan is een grotere Waeco koelkast of een koel-/vries combinatie handig voor u. Maar niet alleen voor prive gebruik, ook voor de beroepsscheepvaart zijn de Waeco koelkasten en Waeco koel-/vriescombinaties geschikt.

Met hun simpele maar toch luxe uitstraling zijn de koelkasten van Waeco geschikt voor elke interieur. Tevens zijn deze koelkasten gemaakt uit duurzaam materiaal en ze zijn makkelijk schoon te houden. Of u nou alleen in het binnenland gaat varen of op tropische wateren, of op vakantie gaat met een caravan of camper, Waeco heeft een koelkast voor elke boot, caravan of camper. Heeft u interesse in een Waeco koelkast of wilt u meer informatie over de verschillende Waeco koelkasten en koel-/vriescombinaties ? Neem contact op met Koelbox 4 You.

Een compressor Waeco koelkast , de oplossing voor op vakantie !

Neem direct contact op