Skip to main content

U heeft een koelkast nodig maar u heeft hier weinig ruimte voor? Dan is een mini koelkast de perfecte oplossing voor u. Bij ons kunt u terecht voor de mini koelkasten van Dometic. Wij verkopen vier verschillende soorten mini kasten van Dometic. U hebt hierbij de keuze uit mini koelkasten met een inhoud van 5, 15, 18 en 40 liter. De mini koelkasten van 5,15 en 18 liter kunnen worden gebruikt op 12 volt gelijkspanning en 230 volt wisselspanning. De mini koelkasten van 40 liter daarentegen kunnen worden gebruikt op 12 volt gelijkspanning en 220 tot 240 volt wisselspanning. Welke mini koelkast u ook kiest, deze verzekeren u allemaal van:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Gebruiksgemak
  • Uniek design

Mini koelkasten product overzicht

Met hun simpele vorm en hun zilveren kleur passen deze mini koelkasten in elk interieur. Door hun compacte formaat zijn deze koelkasten geschikt voor verschillende locaties, zo kunt u de koelkasten bijvoorbeeld gebruiken voor op kantoor of voor in de garage en ook voor studenten zijn de koelkasten erg handig. Aangezien zij vaak niet al te veel ruimte hebben op hun studentenkamer is een mini koelkast de ideale oplossing. Als u een daagje gaat varen op een kleine boot dan kan een kleine koelkast ook erg handig zijn voor het koud houden van bijvoorbeeld een fles drinken.

Neem direct contact op

Koelkasten en meer

Behalve deze koelkasten verkopen wij ook andere koelproducten zoals allerlei soorten koelboxen en inbouw koeling. Maar niet alleen voor koelproducten kunt u bij ons terecht, ook voor aircosystemen, producten voor de mobiele keuken, mobiele elektronica en camera monitoren voor de auto. Bij ons kunt u dus een ruim assortiment aan producten vinden voor als u weg gaat met de auto, caravan, camper of boot. Wilt u meer informatie over koelkasten of een van onze andere producten ? dan kunt u contact opnemen met Koelbox4you Montfoort.