Dé koelboxen specialist van Nederland en België

Mini koelkasten, de ideale oplossing bij ruimtegebrek.

U heeft een koelkast nodig maar u heeft hier weinig ruimte voor? Dan is een mini koelkast de perfecte oplossing voor u. Bij ons kunt u terecht voor de mini koelkasten serie MyFridge van Waeco. Wij verkopen vier verschillende soorten mini koelkasten van Waeco. U hebt hierbij de keuze uit mini koelkasten met een inhoud van 5, 15, 18 en 40 liter. De mini koelkasten van 5,15 en 18 liter kunnen worden gebruikt op 12 volt gelijkspanning en 230 volt wisselspanning. De mini koelkasten van 40 liter daarentegen kunnen worden gebruikt op 12 volt gelijkspanning en 220 tot 240 volt wisselspanning. Welke mini koelkast u ook kiest, deze verzekeren u allemaal van:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Gebruiksgemak
  • Uniek design

Mini koelkasten product overzicht

Met hun simpele vorm en hun zilveren kleur passen deze mini koelkasten in elk interieur. Door hun compacte formaat zijn de mini koelkasten geschikt voor verschillende locaties, zo kunt u de mini koelkasten bijvoorbeeld gebruiken voor op kantoor of voor in de garage en ook voor studenten zijn mini koelkasten erg handig. Aangezien zij vaak niet al te veel ruimte hebben op hun studentenkamer is een mini koelkast de ideale oplossing. Als u een daagje gaat varen op een kleine boot dan kan een mini koelkast ook erg handig zijn voor het koudhouden van bijvoorbeeld een fles drinken.

Mini koelkasten en meer

Behalve mini koelkasten verkopen wij ook andere koelproducten zoals allerlei soorten koelboxen en inbouw koeling. Maar niet alleen voor koelproducten kunt u bij ons terecht, ook voor aircosystemen, producten voor de mobiele keuken, mobiele elektronica en camera monitoren voor de auto. Bij ons kunt u dus een ruim assortiment aan producten vinden voor als u weg gaat met de auto, caravan, camper of boot.Wilt u meer informatie over mini koelkasten of een van onze andere producten ? dan kunt u contact opnemen met Koelbox 4 You Montfoort.

Mini koelkasten ideaal voor op de camping

Kijk ook eens bij onze partners

Stel uw vraag over dit product.

[recaptcha]

Betaalmethodes

Als u producten besteld bij Koelbox4you, kunt u deze op meerdere manieren afrekenen:

Betaling via iDeal:

De meest snelle manier van afrekenen.
Direct nadat uw bestelling is afgehandeld wordt u doorverwezen naar een iDeal scherm waar de betaling kunt afronden. Betalingen via iDeal zijn mogelijk met alle Nederlandse banken.

Vooruitbetaling:

U kunt ook kiezen voor de optie “Vooruitbetaling”. Wij ontvangen uw bestelling dan, en zullen deze verwerken tot een factuur. Aan de hand van deze factuur kunt u een bankoverschrijving doen naar ons rekeningnummer dat op de factuur staat vermeldt. Deze optie is voornamelijk geschikt voor klanten uit België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.