Skip to main content

Maak kennis met Dometic, voorheen was dit WAECO.

Bent u op zoek naar een geschikte koelkast voor in uw caravan? Dan biedt Dometic de beste oplossing. De koelkast van Dometic staat garant voor kwaliteit. Of u nu een camper, caravan of tent heeft, Dometic heeft de uitrusting die ervoor zorgt dat u onbezorgd kunt genieten van het leven buiten. Wanneer u kiest voor Dometic bent u ervan verzekerd dat uw producten altijd koel blijven, waar u ook heen rijdt. De koelkasten bieden u een ultieme oplossing voor:

  • Mobiliteit
  • Comfort
  • Design

Neem direct contact op

De absorptie koelkast

Eén van de koelkasten die Koelbox4you aanbiedt is de zogenaamde absorptie koelkast. Waarom zou kiezen voor een Dometic absorptie koelkast? Achter de absorptie koelkasten van Dometic schuilt een ongeëvenaard succesverhaal. Al decennialang wordt Dometic door alle leidende camperproducenten gebruikt voor de eerste uitrusting. Dat heeft een goede reden: aangezien bij de constructie zoveel mogelijk is afgezien van beweegbare componenten, werken ze stil, zijn amper onderhevig aan slijtage en bovendien onderhoudsarm. Daarnaast is de hoge comfortstandaard net zo overtuigend als de grote mate van onafhankelijk die de liefhebbers van campers en caravans wordt geboden. Accustroom, vast stroomnet of gas – alles is mogelijk bij de absorptie koelkasten van Dometic die bovendien in een buitengewoon breed assortiment beschikbaar zijn.

Verschillende soorten koelkasten van Dometic

Dometic biedt veel verschillende koelkasten aan. De Dometic 8 serie is de koelkast van de toekomst. De nieuwe 8-serie van Dometic combineert modern product design met een zeer hoge efficiëntie. Het gepatenteerde uitneembare vriesvak is een innovatie van wereldformaat. Bent u geïnteresseerd in een nieuw koelkast van Dometic? Neem dan eens contact op met Koelbox4you! De Dometic koelkast is duurzaam en overal te gebruiken.

Dometic Combicool bij u thuis geleverd

Is uw koelkast aan vervanging toe? Geen tijd of zin om naar de winkel te gaan? Gaat uw voorkeur uit naar een combicool ACX 35 EGP koelkast? Bekijk dan eens de webshop van Koelbox4you.nl. Koelbox4you.nl is dé koelboxen specialist van Nederland en biedt een combicool ACX 35 EGP aan via hun online webwinkel. Als u kiest voor een Combicool ACX 35 EGP dan kiest u voor de ideale combinatie van kwaliteit en comfort. Door onze ruimte voorraad en het grote assortiment grijpt u nooit mis.

Een Combicool ACX 35 EGP leveren wij uit voorraad op de door u gewenste locatie. Bestellingen via internet worden door een onafhankelijke koerier bezorgd. Daarnaast kunnen de producten ook direct uit onze showroom afgehaald worden (indien voorradig). Bent u benieuwd hoe de Combicool ACX 35 EGP eruitziet? Dan kunt u ook gerust naar onze showroom komen. Hier staat ons team voor u klaar om de verschillende soorten koelkasten te laten zien. Kunt u geen keuze maken? Wij voorzien u van advies op maat.

Koeling met een Combicool

Koelbox4you.nl heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in verschillende koeltechnieken en is leverancier van het merk Dometic. Of het nu gaat om een ACX 35 EGP of een andere koelkast of koelbox, wanneer u kiest voor één van de Dometic producten bent u verzekerd van kwaliteit. Door de jaren heen hebben wij al vele producten naar volle tevredenheid van de klant geleverd. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit een ACX 35 EGP of een ander product. Op basis van uw wensen bieden wij een koelkast of koelbox op maat. Duurzaamheid staat hierbij centraal. Als u kiest voor een ACX 35 EGP zal u hier jarenlang plezier van hebben.

Comfort van een Combicool

Een Dometic CX 35 EGP biedt u comfort in huis, kantoor of onderweg. Een Combicool ACX 35 EGP bestaat uit hoogwaardige onderdelen zodat u onbezorgd kunt genieten. Naast een Combicool ACX 35 EGP varieert het aanbod uit andere koelboxen, koelkasten en mobiele koeling. Wilt u meer informatie over een Combicool ACX 35 EGP? Bekijk dan ons aanbod. Een Combicool ACX 35 EGP varieert in:

  • Inhoud
  • Gas
  • Behuizing
  • Volt
  • Temperatuur
  • Ruimte

Of u nu een Combicool ACX 35 EGP of een andere kiest, u bent altijd verzekerd van duurzaamheid en een stille werking. Een Combicool ACX 35 EGP  biedt comfort wat u thuis nodig hebt. Dat is te danken aan de perfecte uitrusting. Wilt u een Dometic Combicool ACX 35 EGP bestellen? Doe dit dan gemakkelijk en snel op Koelbox4you.nl.

Klik hier voor een overzicht van alle Combicool producten die wij leveren