Skip to main content

Bent u de trotse eigenaar van een zeilboot? Gaat u in de zomer weer genieten van de zeilsport en de natuur? Wat is er dan lekkerder om een koud drankje te kunnen nuttigen wanneer u even uitrust? Koelbox4you.nl de koelboxen specialist van Nederland en België en biedt speciaal voor deze wens een zeil koelkast aan. Alles op het gebied van een zeil koelkasten vindt u in ons assortiment. Blijft u ook op uw zeilboot overnachten? Wilt u de volgende dag kunnen genieten van een heerlijk ontbijt? Met een zeil koelkast wordt dit mogelijk gemaakt. In een zeil koelkast kunt u uw eten en drinken koel bewaren. Geen warme frisdrank, geen warme vleeswaren? Een boot koelkast van Koelbox4you.nl is ook nog eens energiezuinig. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit:

  • Maten
  • Modellen
  • Uitvoeringen
  • Merken
  • Inhoud

Wilt u in de zeil koelkast ook nog een vriesvakje? Het kan allemaal.

Neem direct contact op

Voordelen

Een kleine en compacte zeil koelkast is uitermate geschikt wanneer u kleine boodschappen wilt bewaren. Door de koelkast zelf in te delen is deze flexibel inzetbaar. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit koelkasten met verschillende liters aan inhoud. Als u kiest voor een bepaalde inhoud is het vriesvakje hierbij inbegrepen. Ook de uitstraling en het design is in verschillende varianten verkrijgbaar. Kijk gerust op onze website.

Mobicool mini koelkast

Een Mobicool mini koelkast wordt veel gekozen en gebruikt als zeil koelkast. Deze koelkasten verrassen u door de functionele eigenschappen en het mooie design. Ondanks deze zeil koelkast kleiner is dan een gewone werken ze net zo goed. Zo kunt u kiezen voor de F16 AC zeil koelkast. Deze heeft een inhoud van 1,5 liter en een stahoogte voor 1,5 liter flessen. Deze zeil koelkast werkt op duurzame thermo elektronica. Maakt u gebruik van 230 volt? Dan is dat voor deze zeil koelkast geen enkel probleem. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Een zeil koelkast van Mobicool is er in donkerblauw, groen en rood. Wat is er nu leuker dan een mini koelkast passend bij het interieur van uw zeilboot?

Snelle koeling

Ondanks de kleine maten van een zeil koelkast verzekeren wij u van een snelle koeling. Wanneer u uw boodschappen in de zeil koelkast plaatst zal deze al binnen enkele minuten koel zijn. Zo kunt u vrijwel direct genieten van een heerlijk koud drankje of hapje. Heeft u interesse in een zeil koelkast? Bekijk ons aanbod en aarzel niet om contact op te nemen.